Werkwijze & Traject

WERKWIJZE


Wij van Studiejunkies staan voor persoonlijke één-op-één begeleiding. Wanneer je je aanmeldt bij Studiejunkies wordt een afspraak ingepland voor een intakegesprek.

Samen met jou plannen we een afspraak die voor jou het beste uitkomt. Hierbij bepaal jij waar en wanneer dit plaatsvindt.

Tijdens het gesprek leert de begeleider de Studiejunkie kennen en wordt een leerplan opgesteld met leerdoelen. Aan de hand hiervan wordt ook bepaald wat voor begeleiding het beste bij jou past.

Een leerplan is belangrijk omdat vanuit hier bepaald kan worden welke stappen gezet moeten worden om het een succesvol traject te maken. Hierbij kan je denken aan begeleiding bij schoolprojecten, het opstellen van planningen, het schrijven van reflectieverslagen en het maken van plan van aanpakken. Het uiteindelijke doel is altijd hetzelfde; je wordt klaargestoomd voor het hbo of, indien je al een mbo- of hbo-opleiding volgt, geven we je handvatten zodat je weer verder kunt met je opleiding.

Na het intakegesprek worden data ingepland, deadlines opgesteld en terugkommomenten ingepland. Documenten die moeten worden nagekeken worden via de mail verstuurd en de feedback wordt ook via de mail teruggekoppeld of besproken tijdens een vervolgafspraak.

Tevens is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen of via Whatsapp.

TRAJECT


Standaard bevat een Studiejunkies traject:

  • Intakegesprek
  • Terugkoppeling leerplan
  • Contact via mail, telefoon, Whatsapp
  • Contacturen

Elk traject wordt uitgebreid met een aantal contacturen. Contacturen zijn uren die de begeleider besteedt aan de Studiejunkie. Tijdens de intake en terugkoppeling van het leerplan worden het aantal contacturen besproken en vastgelegd. Klik hier voor de tarieven en algemene voorwaarden.