Onze Studiejunkies

Wij houden van reviews


Hieronder vind je een aantal reviews van onze Studiejunkies.
Lees snel verder om er achter te komen wat deze Studiejunkies van de begeleiding hebben gevonden!

Studiejunkie Jeffrey


Voor mijn opleiding Marketing en Communicatie, heb ik een halfjaar stage mogen lopen bij iCTS Opleidingen. Mijn stagebegeleiders op dit adres brachten mij al snel in contact met Studiejunkies. Een geweldig bedrijf dat mij hulp bood met mijn school en mijn ideeën over de toekomst. Omdat ik geregeld vastliep in mijn toekomstplannen heb ik hier dankbaar gebruik van gemaakt en een halfjaar gebruik gemaakt van deze dienst. Hierdoor ben ik veel dingen van mijzelf beter leren begrijpen en heb ik mijn uiterste best gedaan om mijzelf te verbeteren waar nodig.

» Lees meer

Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld dat ik een vrij “druk” persoon ben. Niet alleen in uitstraling, maar juist ook in de manier hoe ik opdrachten voor school oplos. Ik was altijd heel kortaf op dat gebied en had het gevoel dat 100 woorden meer dan genoeg waren om een voldoende te halen. Studiejunkies maakte mij duidelijk dat dit op het mbo nog wel kan, maar zodra ik de overstap naar het hbo zou (willen) maken, dit niet langer goedgekeurd zou worden. Dus zijn wij samen een plan gaan bedenken hoe ik dit zou kunnen leren en meer in mezelf zou willen investeren. Naar mijn idee is dit aardig gelukt en ben ik nu veel “volwassener” geworden in dat opzicht.

Mijn toekomstplannen zijn nu,dat ik sowieso hbo wil gaan doen. Ik weet nog niet welke opleiding precies, of welke richting. Maar dit komt vanzelf wel een keer tevoorschijn. Mijn langverwachte droom komt misschien zelfs al over een aantal maanden uit, namelijk stage lopen in het buitenland (Barcelona).

Ik raad iedereen die in de problemen zit met zijn/haar school en/of studieplannen dan ook aan om gebruik te maken van Studiejunkies. Het helpt je niet alleen bij het leren of het maken van je studieopdrachten, maar ook bij het maken van keuzes (over je volgende opleiding bijvoorbeeld).

Met vriendelijke groet,
Jeffrey

» Verberg

Studiejunkie Rosa


Mijn naam is Rosa van Essen en ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Studiejunkies.

Ik studeer Media en Entertainment Management aan het InHolland Haarlem, maar hiervoor heb ik een mbo-studie gedaan. Ik was bang dat het gat tussen mbo en hbo te groot zou zijn voor mij dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat mij kon helpen. Toen kwam ik terecht bij Studiejunkies en daar ben ik nog steeds heel blij mee.

» Lees meer


Studiejunkies heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn verslagen. De verslagen moesten beter en uitgebreider en daar had ik nogal veel moeite mee. Studiejunkies geeft je altijd positieve feedback zodat je er echt wat mee kan. Dat vond ik zelf het fijnst. Ook stellen ze samen met de deelnemer leerdoelen op en dat is heel fijn omdat je dan voor ogen hebt waar je naar toe werkt.

Nu op het hbo merk ik dat ik een voorsprong heb op mijn klasgenoten die geen voorbereiding hebben gehad. De verslagen/rapporten die ik heb ingeleverd waren vrijwel in één keer goed. Mijn eerste tentamenweek heb ik achter de rug en ik heb alles gehaald. Ik ben er daarom zeker van dat Studiejunkies een leerzame ervaring is geweest. Daarom raad ik Studiejunkies aan iedereen aan. Twijfel niet, maak gebruik van de diensten van Studiejunkies!

» Verberg

 

Studiejunkie Donna


Ik wil graag even mijn verhaal kwijt over hoe goed Studiejunkies mij geholpen heeft met het zoeken van een stage, wat voor mij ook eens kansen creëerde voor een fantastische baan!
Mijn naam is Donna en ik studeer marketing, communicatie en evenementenorganisatie (mbo) in de gezellige stad Utrecht. Hierna wil ik ook nog graag het hbo gaan doen. Voor deze opleiding had ik net als vele andere studenten een stage nodig waarbij ik veel zou kunnen leren over marketing/communicatie. Het was niet erg makkelijk om een stage te vinden, aangezien marketing erg breed is en je er dus eerst achter zou moeten komen wat je nou eigenlijk leuk vindt.

» Lees meer

Via een vriend van mij kwam ik terecht bij Studiejunkies. Ik heb meteen contact opgenomen en we hebben samen een datum afgesproken. We zijn gezellig in een café op het wagenplein in Alkmaar gaan zitten. Zij hebben erg goed geluisterd naar wat voor persoon ik ben en stelde daar dus ook veel vragen over. Na het gesprek gingen zij al heel snel opzoek om de juiste stage voor mij te vinden. Dit met verschrikkelijk goed resultaat!

Aangezien ik voor deze opleiding wat jaren op het CIOS (sport opleiding) heb gezeten hadden zij een plek voor mij gevonden bij The Bootcamp Club. Dit is een bedrijf dat door heel Nederland bootcamp trainingen geeft op alle niveaus. Al gelijk was ik hier natuurlijk razend enthousiast over! Iets wat echt heel goed bij mij en mijn hobby’s past!

Maar… dat is nog niet alles!
Na een heel leuk gesprek met The Bootcamp Club gehad te hebben vroegen zij mij of ik ooit toch nog wat in de sport zou willen doen en of ik Bootcamp instructeur zou willen worden bij The Bootcamp Club. Sport zit in mijn hart en mijn antwoord daarop was dus ook natuurlijk “JA!”.

The Bootcamp Club heeft sinds kort een partnerschap met Nike en Nike biedt ook trainingen aan. Het nieuwe programma, genaamd “Better for it”, mogen wij dus ook doen! Sterker nog, ik ben gevraagd om de Nike instructeur te worden!
Wie had dit ooit verwacht? Van zoekend naar een stage naar Nike instructeur bij The Bootcamp Club. En dat allemaal ook nog eens voor een salaris waarvan iedere student niet eens zou durven dromen!
Zonder Studiejunkies zou ik hier nooit geweest zijn en zou ik waarschijnlijk nu stage lopen bij een bedrijf dat helemaal niet bij me past.
Voor degene die dit lezen en nog twijfelen of ze contact op zouden moeten nemen met Studiejunkies of niet; Twijfel niet langer en doe het nu!!! Echt waar, je zal er geen spijt van krijgen!
Groetjes van Donna

» Verberg

MBO DOCENT LINDA BLOEMENDAAL


Sinds twee jaar werk ik al docent op het Horizon College in Alkmaar. Voor het vak Burgerschap hebben wij een belangrijk examen over politiek maar wel het examen wat veel leerlingen erg moeilijk vinden. Een leerling van mij (dame van 17 jaar) had erg moeite met het leren van het hoofdstuk en zij wist niet goed hoe zij deze stof moest leren. Omdat ik verwachtte dat zij minder snel leertips van docenten aan zou nemen, heb ik contact gezocht met Studiejunkies en gevraagd naar de mogelijkheden. Zij zijn voor sommige leerlingen een veiligere keuze omdat officiële hulp op school een grotere stap is en de begeleiding door jongeren wordt gedaan. Kirsten was erg enthousiast en stond open voor mijn vragen over de toegepaste hulp want deze leerling zit op mbo niveau 2 en ik wist niet of zij hen ook begeleidde. Mijn leerling heeft gemaild met Kirsten en een afspraak gemaakt. Na de afspraak is de leerling bij mij langs geweest en hebben we gesproken over de tips die ze heeft gekregen en of ze daar iets aan heeft gehad. De leerling was tevreden ondanks dat ze sommige tips niet geloofde maar op aandringen van Kirsten en mij heeft ze dit wel uitgeprobeerd. Uiteindelijk heeft de leerling een acht gehaald voor het examen en zijn de rest van haar cijfers ook verbeterd. En dit met maar 1 afspraak.

STUDIEJUNKIE VWO-LEERLING


Ik zit in mijn examenjaar van het vwo en woon tevens al op mijzelf, hierdoor heb ik naast mijn school ook een bijbaantje. Hierdoor lukte het maar niet om alles goed in te plannen waardoor ik vaak in tijdnood kwam met leren en het maken van verslagen. Met de hulp van studiejunkies heb ik geleerd hoe ik mijn aandacht het beste kan verdelen over werk, school en huishouden. Studiejunkies was dat extra steuntje dat ik nodig had om alles op een rijtje te kunnen zetten. Daarvoor bedankt!

BEDRIJF WELLNESSDELUXE


Het vinden van de juiste stagiair is voor ons altijd een behoorlijke uitdaging. Ik ben blij dat Studiejunkies ons daarbij heeft geholpen. We waren op zoek naar een allround student communicatie. Zo een pro-actieve student, die er zin in heeft. Die iets wilt leren. En die van aanpakken weet. Studiejunkies heeft ons geholpen aan een hele fijne stagiair, die niet alleen communicatie heeft gestudeerd, maar die ook nog kan photoshoppen en video’s kan monteren. Best of all worlds. Studiejunkies bereid de studenten goed voor, zodat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Een leraar is normaliter niet bezig met deals maken. Die zijn bezig met studenten begeleiden. Studiejunkies is wel actief bezig met deals maken. Met de juiste match vinden tussen studenten en bedrijven. Tussen personen en skills. Wat ons betreft is deze samenwerking voor de lange termijn.