Work, eat, sleep, repeat – 1 augustus


Work, eat, sleep, repeat – 1 augustus

Work, work, work, work, work, work!

Het mag dan wel zomervakantie zijn, maar eerlijk gezegd heb ik nog geen vakantie-momentje gehad. Sinds een paar weken ben ik fulltime aan het werk bij een bedrijf op de afdeling digitale backoffice. Hier behandel ik vragen over openstaande facturen, credit nota’s aanvragen en ik behandel algemene vragen van klanten via de e-mail.
Ik dacht dit doe ik wel even deze zomer. Even lekker geld verdienen, naar Kreta en dan beginnen aan mijn Hbo-opleiding. Maar pfoe wat valt dit me zwaar!

De hele dag werken vind ik niet erg, maar ik ben een streber die doelen heeft en die doelen wil bereiken. Dus soms leg ik de lat voor mezelf iets te hoog. Geen slechte eigenschap vind ik zelf, maar wel een eigenschap die niet altijd even goed voor jezelf kan zijn (merk ik nu).

Maar ’s avonds en in het weekend geniet ik tien keer meer van de tijd die ik kan doorbrengen met mijn vrienden. En nu het eindelijk iets mooier weer is geworden zijn de avonden lang op het strand en daar kan ik zo van genieten!
Twee weken geleden maakte ik nog tijd vrij voor het concert van het jaar in de Amsterdam Arena: Queen Bee?. Kippenvel had ik gewoon!! Alles was alsof je een dvd aan het kijken was van Beyoncé haar concert. Hieronder deel ik een klein filmpje met jullie!

Ik ga in ieder geval nog even twee weekjes hard werken, voordat ik echt kan genieten van een welverdiende vakantie en het mooie weer. Ik kan het iedereen in ieder geval aanraden om een vakantiebaantje te nemen in de richting waarvoor je geleerd hebt of gaat leren. Je leert zoveel en je bouwt een netwerk op. Wie weet nuttig voor een eventuele stageplek voor later in je opleiding.

Zijn jullie ook deze zomer hard aan het werk? Of gaan jullie alle festivals af?

Liefs,
Studiejunkie
Mendie

Blog Mendie Hogeschool

+ There are no comments

Add yours