Weekendje Zweden – 28 november


Weekendje Zweden – 28 november

Hola! Het is weer maandag en dat betekent dat het weekend helaas weer voorbij is. Maar wat een leuk weekend heb ik gehad zeg! Vrijdagochtend vroeg ben ik vertrokken naar het vliegveld om vervolgens naar Kopenhagen te vliegen en daar dan weer de trein naar Malmö te pakken. Eenmaal in Zweden werd ik liefdevol ontvangen door mijn vriend. Hmm, love is in the air!

Na drie maanden hadden we voor het eerst weer eens de gelegenheid om samen leuke dingen te doen. En dat hebben we dan ook optimaal gedaan. Centrums bezocht, de Universiteit bekeken, naar twee verschillende stranden geweest, rondgereden en natuurlijk lekker geknuffeld! De laatste dag van ons fijne weekendje samen zijn we naar Kopenhagen gegaan. Wat een mooie stad is dat! Alles was al in kerstsferen gehesen en er stonden een paar mooie, grote kerstmarkten. De ideale gelegenheid om lekker veel geld uit te geven aan bijvoorbeeld een perfecte, shiny kerstjurk. Quilty!

Maar goed, weg uit de sprookjeswereld and back to the reality. Weer éénmaal terug op de grond in Eindhoven werd ik maar liefst 1,5 uur vastgehouden in het vliegtuig omdat één of andere slimmerik een koffer had achtergelaten en dat dus reden tot ontruiming van de luchthaven gaf. Uiteindelijk word je dan toch vrijgelaten door de luchtvaartmaatschappij en kun je lekker naar huis.

Inmiddels zit ik weer eventjes op kantoor bij Buma Cultuur in Hilversum, voor nog maar drie weekjes. Dan zit ook mijn stageperiode er alweer op. Maar geen reden tot paniek, want leuke dingen staan op mij te wachten! Eerst nog een kerstdiner, een gala, Kerst, Oud & Nieuw en dan Spanje! Ik ben er vandaag achter gekomen hoe moooooi ik kom te wonen daar. Nu nog meer zin in dan ik al had! Viva España!

Liefs,

Lisa

+ There are no comments

Add yours