Een weekendje weg – 9 oktober 2017


Een weekendje weg – 9 oktober 2017

Jeetje jeetje jeetje. Lisa wordt weer helemaal opgeslokt door het harde werken. Vooral door school. Gelukkig hebben mijn vriend en ik wel nog even de tijd gevonden om samen te ontspannen. En als we dan toch de tijd hebben gaan we lekker even naar het buitenland. Niet te ver hoor. Gewoon even naar Brussel. En ook Antwerpen. We waren wel even toe aan een dagje dierentuin. Nu hadden we die in Nederland allemaal wel zo’n beetje gezien dus zijn we aan het googlen geslagen. Toen kwamen we toch bij een paradijsje uit! Letterlijk. Pairi Daiza. Een dierentuin een uurtje van Brussel vandaan waar onze halve wereld is nagebouwd. Alle continenten vind je terug in deze mooie creatie en ze hebben zelfs reuzenpanda’s en de big five! Dit vonden we wel een goede reden om iets verder te reizen. En dan maak je er toch meteen een weekendje van?! Nou, dat dachten wij dus ook. Heerlijke daagjes hebben we daar in Brussel en Antwerpen gehad.

Ondanks de drukte probeer ik toch maar een beetje rust en ontspanning te vinden. Hoe? Deze ballerina is haar talenten weer uit de oude doos aan het vissen. Stiekem mis ik het dansen best wel en laat de dansschool hier om de hoek nu net een nieuwe danscrew zoeken. Nah, dat is dan geregeld. Maar ook mijn oogjes zijn toe aan een beetje rust. Dus Lisa gaat aan een brilletje (lijk ik nog slimmer, yup). Uiteraard geen saaie bril, dat zou deze fashionista teniet doen.

Gelukkig heb ik volgende week al herfstvakantie. Dit zou mijn hoofd echt totaaaaaal niet zeggen maar hey, kan het alleen maar nog beter uitpakken. Twee weken daarna is het dan al weer tijd voor mijn eerste tentamens. Het jaar vliegt nu al! Bijna afstuderen is best spannend! Ook zo benieuwd waar deze dame over een jaar staat? Ik wel!

Liefs,
Lisa

+ There are no comments

Add yours