Vakantie vibes | 27 juni


Vakantie vibes | 27 juni

Terwijl de meesten van jullie zich waarschijnlijk aan het opmaken zijn voor de zomervakantie (éíndelijk een aantal weken niet hoeven denken aan school, toetsen,tentamens en huiswerk) heb ik mijn vakantie voorlopig al weer even gehad. Afgelopen maand ben ik namelijk naar zonnig Curaçao geweest!

Van jongs af aan ging ik met mijn ouders en mijn zus naar “de camping”. Wij hadden een stacaravan op een camping in een dorpje vlakbij Apeldoorn. Elke vakantie, elk lang weekend en vaak zelfs van vrijdagmiddag tot zondag gingen wij naar de camping. Als klein meisje vond ik dat geweldig! Er was een speeltuin, een zwembad er werd van alles georganiseerd én we hadden een heleboel vriendjes en vriendinnetjes die, net als dat wij dat deden, elke vakantie naar hun plekje op de camping gingen.

Toen we wat ouder waren wilden we toch ook wel een keer wat anders, in de speeltuin waren we inmiddels wel uitgespeelt en het “grote” zwembad was ondertussen meer op een pierenbadje gaan lijken. De caravan werd verkocht en in plaats daarvan gingen we met de tent naar Frankrijk. Maar mijn zus en ik wilden meer, verder weg én met het vliegtuig. De wintersport vakanties in februari werden dan ook aan de kant gezet en daarvoor in de plaats gingen we naar de Canarische eilanden of Malta.

Vanaf dat moment wist ik het, ik wilde meer van de wereld zien, niet elk jaar naar Frankrijk, niet altijd met de tent en al helemaal niet twee dagen in een volgeladen auto zitten. Inmiddels heb ik al een aantal landen bezocht en een paar weken geleden ben ik dus naar Curaçao geweest.

Mijn vakantie naar Curaçao was extra bijzonder omdat een vriendin van mij daar momenteel woont en ik haar daardoor al een hele lange tijd niet had gezien. Toen ik de mogelijkheid kreeg om die kant op te gaan, heb ik dan ook geen moment getwijfeld en meteen vrij genomen en de reis geboekt. Wat heb ik genoten en wat was het super om mijn vriendin daar te zien en samen over het eiland te touren. Maar aan elke vakantie komt een eind (helaas) en nu ben ik alweer een aantal weken druk aan het werk in Nederland. Aangezien ik het zonnetje van Curaçao niet mee heb kunnen nemen kan ik het niet laten om alweer na te denken over mijn volgende reis. Wordt het misschien Mallorca, Dubai of toch Jamaica… Zoveel keus en zoveel plekken waar ik nog heen zou willen.

Ik hoop dat jullie vakantie net zo leuk wordt als die van mij was.
Alvast een fijne vakantie!

Liefs,
Kirsten

vakantievibes

+ There are no comments

Add yours