Vakantie in Nederland – 31 juli


Vakantie in Nederland – 31 juli

Tot nu toe bestond de zomer(vakantie) voornamelijk uit regen, met hier en daar wat uitschieters van mooie dagen. Maar als je, zoals ik, toch geen vakantie hebt is dat helemaal niet zo erg. Liever op kantoor als het regent dan op kantoor wanneer het tropisch warm is, toch?

Nu heb ik over twee weken maar liefst drie weken vakantie en omdat dit allemaal erg spontaan en onverwachts is gekomen, heb ik geen vakantie kunnen boeken. Niet dat dat nou heel erg is, want in Nederland zijn ook genoeg leuke steden te bezoeken en dingen te doen. Er staat nog niet heel veel in de planning maar waar ik al wel heel erg op verheug is dat ik met Lisa (blogger Studiejunkies red.) heb afgesproken!

Daarnaast gaat binnenkort een vriendinnetje verhuizen -Ik zeg housewarming party- en is een ander vriendinnetje bijna jarig -nog meer redenen voor een feestje-. Kortom het wordt eens tijd dat ik mijn agenda er weer bij ga pakken, want voor je het weet zijn de drie weken om, is het september en begint een heel ander avontuur.

Liefs,
Kirsten

+ There are no comments

Add yours