Summercamp session 3 – 24 juli


Summercamp session 3 – 24 juli

Session 3 is aangebroken en dat betekent dat het einde van mijn summercamp avontuur steeds dichterbij komt. De dagen vliegen voorbij en elke dag is een feestje! De stress die ik had om in Amerika te komen, ben ik allang vergeten. Ik krijg hier de kans om met fantastische kinderen te werken, om met de meest enthousiaste counselers te werken en ik kreeg de kans om naar New York te gaan. Na de eerste sessie gingen er twee grote touringcars naar Long Island om kinderen naar huis te brengen om vervolgens de dag erna weer kinderen uit New York mee te nemen naar Camp. Toen er aan mij werd gevraagd of ik mee wilde, hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. New York is fantastisch! Ook al heb ik er maar een aantal uur doorgebracht, ik heb me al die tijd vermaakt! Ik dacht dat ik al heel veel steden had gezien en dat ik inmiddels wel wat gewend was, maar New York is tot nu toe echt mijn favoriet. Toen ik bij Madison Square uitstapte, leek het alsof ik in een echte film was beland. De gebouwen, de straten en de mensen, wat een stad!

Elke ochtend en elke middag geef ik paardrijlessen aan verschillende kinderen en in de tussentijd heb ik veel vrije tijd om zoveel mogelijk leuke dingen te doen met de kinderen, maar ook met andere counselers. De ene dag speel ik een spelletje speedball, gevolgd door basketball en hockey, om vervolgens de dag af te sluiten met boogschieten. Tijdens het rustuurtje waarin alle kinderen in hun cabin moeten verblijven, krijg ik de kans om met andere counselers leuke dingen te doen. Zo heb ik van de week een aantal keer met een band achter een boot gehangen om de volgende dag weer met een aantal counselers te gaan paardrijden. Afgelopen weekend heb ik een fantastische hike gemaakt met een waanzinnig uitzicht. De mensen hier in New Hampshire vinden de bergen de normaalste zaak van de wereld, maar ik kan uren op een berg zitten en genieten van het uitzicht.

Volgende week hebben we de Olympische spelen waarin 20 teams het tegen elkaar opnemen. Ik heb er voor gezorgd dat ook het Nederlandse team aan start komt en ik ga er als coach voor zorgen dat ik met zoveel mogelijk medailles naar huis ga! Ik kijk dan ook uit naar volgende week om te laten zien wat ik als Nederlander, maar vooral mijn teamgenoten in huis hebben.

Liefs,

Chantal

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment