Trots op de blogmeisjes – 2 jaar SJ blog – 31 mei 2018


Trots op de blogmeisjes – 2 jaar SJ blog – 31 mei 2018

Het is vandaag 31 mei en deze dag is toch wel een beetje een speciale dag. Je vraagt je misschien af waarom. Nou, dat is heel simpel! 31 mei 2016 schreef ik de allereerste blog voor Studiejunkies. Ik had geen idee hoe dat moest, want ik had nog nooit eerder een blog geschreven. Ik deed een oproep via social media en kreeg daar heel veel super leuke reacties op. Ondertussen was ik druk bezig met het organiseren van een fotoshoot voor de nieuwe Studiejunkies collectie en waren er nog 100 dingen waar ik tegelijkertijd mee bezig was. Deze periode omschrijf ik dan ook als een periode van vallen en opstaan. En bovenal veel chaos. Hoewel er ondertussen alweer heel veel veranderd is met betrekking tot Studiejunkies, is de blog still going strong! En daar ben ik trots op maar vooral heel erg dankbaar voor.

Ik ben trots op de meiden die elke week weer een blog aanleveren. Ik lees met veel plezier altijd wat ze hebben meegemaakt en waar ze mee bezig zijn. Ik heb zoveel bewondering voor deze meiden.

Bewondering voor Mendie die de overstap maakte van mbo naar hbo en haar Propedeuse Cum laude haalde! Respect voor het feit dat ze zo graag naar Amsterdam wilde verhuizen en dat ook heeft geprobeerd maar tóch besloot om weer voor even terug te gaan omdat ze haar draai (nog) niet wist te vinden daar.

Ik vond het tof om te lezen dat Lisa de stap zette om een half jaar te studeren in het buitenland en zich daar prima wist te redden en ik vind het super om haar scriptie te mogen lezen om te zien hoe goed dat allemaal beschreven en opgeschreven is. Hoe spannend ze het vindt om haar beoordeling te krijgen – wat natuurlijk heel logisch is -. (die spanning deel ik met haar). Lisa weet wat ze wil en gaat daar volle 100% voor en dat bewonder ik, het doorzettingsvermogen en discipline!

Maar ook Chantal die zulke mooie reizen maakt en haar reislust combineert met een summer camp in Amerika en het avontuur met het goede doel door mee te doen met de Barcelona Express en ondertussen gewoon nog haar studie en stage aan het afronden is. Dit juich ik alleen maar toe en ik probeer mijn steentje bij te dragen door haar te sponsoren voor deze tocht!

Deze meiden zijn precies de jongvolwassenen die ik bedoelde toen ik mijn doelgroep beschreef van Studiejunkies. Mede hierdoor blijf ik gemotiveerd, scherp en gedisciplineerd. Deze meiden zijn het bewijs dat je alles kan bereiken, als je er maar écht voor gaat!

The future is yours! <3

Liefs,

Kirsten

+ There are no comments

Add yours