Time has come – 31 oktober


Time has come – 31 oktober

Joehoeeee! The time has come. Amsterdam Dance Event is over. Twee weken geleden begon alle sensatie in en rondom Amsterdam city. Het ADE feest kon eindelijk beginnen! De dinsdag was voor mij een opwarmdagje. Ofja, niet letterlijk helaas. De regen kwam met bakken uit de lucht vallen en het terrein dat de komende drie dagen mijn thuis zou zijn stond helemaal blank. Gelukkig kwam vanaf woensdag de zon tevoorschijn en kon ADE toch nog droog en gezellig plaatsvinden. De ADE University is het onderdeel van ADE dat echt mijn projectje was. En man, wat heb ik daar van genoten. Alle vrolijke en trotse mensen om me heen, dat was nog wel het mooiste om te zien. Iedereen waardeert zo wat je doet, echt intens genieten is dat. Na vrijdag was de ADE University helaas alweer voorbij. Maar dat neemt niet weg dat het ontzettend leuk was en dat ik enorm veel nieuwe mensen heb leren kennen. Mensen die mijn toekomst nog heel erg interessant kunnen gaan maken!

De zaterdag en zondag ben ik lekker op mijn fietsje door Amsterdam gecrosst. Een kijkje nemen op de verschillende locaties. En guess what, I survived! Without dying or making accidents, O M G. Dat is een nieuwe vaardigheid op mijn website waard hoor.

Maar goed, nu ADE voorbij is heb ik weer een hoop nieuwe dingen die steeds dichterbij komen. Heeeeele leuke en sensationele dingen. Over een paar weekjes ga ik bijvoorbeeld eindelijk naar Zweden, voor de eerste keer mijn lieve vriendje opzoeken. Lekker een paar daagjes samen zijn en de kou trotseren. Ahum. Daarna is het al weer bijna december en dat betekent dat mijn vriendje terug naar Nederland komt voor zijn gala (dat betekent mooie jurken, mooie pakken en een lekker hotelletje) en daarna voor de KERST. De mooiste tijd van het jaar! Als al deze romantische activiteiten hebben plaatsgevonden is het voor mij alweer bijna tijd om het mooie Spanje op te zoeken. Voor een half jaar genieten van het leven in het mooie en vooral lekker warme zuiden. Vamos vriendjes en vriendinnetjes!

 

Liefs,
Lisa

Blog Lisa

+ There are no comments

Add yours