Het is tijd om te beginnen met afstuderen – 6 juni


Het is tijd om te beginnen met afstuderen – 6 juni

Juni is aangebroken en dat betekent automatisch ook dat mijn laatste maand stage is ingegaan. Ik ben op dit moment, net als alle andere studenten bezig om het jaar af te sluiten en mij klaar te maken voor de zomer. Afgelopen week heb ik kei en kei hard gewerkt aan mijn eindverslag. Een eindverslag over hoe ik mij van student naar aankomend professional ontwikkeld heb met daarin allemaal bewijsstukken waaruit blijkt dat ik vaardigheden bezit om het werkveld in te kunnen gaan. Mijn stagebegeleidster was in ieder geval super enthousiast, dus nu ga ik duimen dat mijn supervisor mijn verslag goedkeurt.

Tussen alle eindverslagen door, ben ik langzaam aan het nadenken over hoe ik op mijn stage afscheid ga nemen. Aan de ene kant ben ik heel erg toe aan meer vrijheid, maar ik heb ook steeds meer mijn plek gevonden en het is raar om straks niet meer naar mijn stage te hoeven gaan. Tien maanden terug keek ik erg op tegen mijn stageperiode omdat ik wist dat het een pittig jaar zou worden zonder al te veel sociale gelegenheden, maar juist doordat ik zo met mijn eigen ontwikkeling bezig was, heb ik er wel alles uit kunnen halen. De tijd is voorbij gevlogen en ik voel dat ik klaar ben voor een nieuwe stap!

Maar voordat ik aan mijn laatste fase, het afstuderen ga beginnen, ga ik eerst nog even genieten van de vrijheid. De vrijheid om op vakantie te gaan en de vrijheid om even terug te blikken op dit pittige, maar leerzame jaar! In september staat er een super interessant afstudeerproject op mij te wachten. Ik ga namelijk afstuderen bij het project: vliegen met autisme. Hoe tof is dat? Op deze manier kan ik twee van mijn grootste passies met elkaar combineren! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Naast het afronden van mijn stage ben ik natuurlijk ook druk bezig met de voorbereidingen voor de Barcelona Express. Volgen jullie onze pagina al? De eerste tien minuten voorsprong zijn binnen, maar ik heb jullie hulp nog steeds hard nodig! Wil jij ons helpen naar Barcelona? Klik dan hier en dan op de Support button! Alvast hartstikke bedankt!

+ There are no comments

Add yours