Studiejunkies in shops – 19 september


Studiejunkies in shops – 19 september

Dat Studiejunkies enorm is gegroeid de afgelopen tijd is inmiddels al een aantal keer besproken. Binnen een jaar hebben we al zoveel leuke dingen gedaan! Een van de dingen waar ik enorm trots op ben is natuurlijk het plaatsen van stagiaires en het mogen helpen van studenten. Een ander onderdeel waar ik altijd heel erg blij van word, is mensen blij maken met onze merchandise zoals we onlangs weer hebben gedaan met onze Goodiebag giveaway! Samen met onze crew (waar ik overigens echt super trots en blij mee ben) hebben we de inhoud samengesteld met allemaal musthaves van onze Studiejunkies crewleden.

Maar toch heb ook ik dit keer een trots momentje wat ik graag met jullie wil delen. Zoals jullie wel weten verkopen wij via onze webshop inmiddels sweaters, t-shirts, snapbacks en telefoonhoesjes. Maar vanaf komende vrijdag, 23 september, liggen onze spulletjes ook in een winkel in Alkmaar! Deze winkel, “Jouw Marktkraam”, biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om hun spullen te verkopen. Voor ons een enorme kans! Als beginnend bedrijf hebben wij nog niet de mogelijkheid om een eigen “offline” winkel te kunnen veroorloven. Maar met dit super toffe concept hebben wij toch de mogelijkheid om als bedrijf onze spullen te showen naast onze verkoop via de webshop. Omdat wij dit concept zo gaaf vinden, bieden wij onze merchandise aan met hoge kortingen! De voorraad is beperkt en er zijn maar een aantal maten beschikbaar.

Dus, ben je tussen 23 september en 3 oktober in Alkmaar, neem dan zeker een kijkje bij Jouw Marktkraam op de Laat in Alkmaar. Een super leuke winkel én de mogelijkheid om Studiejunkies merchandise te kopen voor een speciale prijs.
En als jullie dachten dat dit alles was, stay tuned er staat nog zoveel meer op de planning! To be continued.

Liefs,
Kirsten
introweek

+ There are no comments

Add yours