Studiejunkies groeit door – 10 oktober


Studiejunkies groeit door – 10 oktober

Als je dacht dat we stil hebben gezeten bij Studiejunkies dan heb je het toch echt mis! 

Zo zouden wij in eerste instantie maar twee weken in de winkel van Jouw Marktkraam Alkmaar liggen, maar hebben wij besloten om dit te verlengen met twee weken! Super leuk natuurlijk! Vooral omdat we de collectie aanbieden met super kortingen! Zo zijn de snapbacks afgeprijsd van €34,95 naar €19,95 en de sweaters van €49,95 voor maar €34,95 !!! Zit jouw maat er nou niet tussen in de winkel? De kortingen staan nu ook op onze webshop! Wacht dus niet langer en profiteer van deze aanbiedingen!!! 

Daarnaast waren wij afgelopen zaterdag aanwezig bij het Firstlook Festival. Dit is het grootste game event van de Benelux! Wij waren hier als pers aanwezig en hebben bezoekers geïnterviewd, een super ervaring! Waarom wij dit gedaan hebben? Binnenkort lanceren wij ons YouTube kanaal waar wij op gaan vloggen en super leuke filmpjes gaan posten! Stay tuned! 

Hieronder zie je alvast een klein voorproefje van het Firstlook Festival afgelopen zaterdag!

Als laatst willen wij onze gastblogger aankondigen, volgende week zal in plaats van Kirsten een blog schrijven, een gastblogger bloggen! Wie en wat, dat verklappen we nog niet!

Wil jij nou ook een keer bloggen of vloggen over jouw hobby, opleiding, passie of je eigen bedrijfje? Mail ons dan op info@studiejunkies.nl !! 

Tot volgende week!

Liefs,
Team Studiejunkies 

+ There are no comments

Add yours