Stage bij House of Reza – 6 november


Stage bij House of Reza – 6 november

Tatatadaaa. Lisa heeft een afstudeerstage gefixt. Sterker nog, ik kon kiezen uit maar liefst vijf bedrijven. Wat een luxepositie. Mijn uiteindelijke keuze is gevallen op House of Reza. Een herenzaak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch met een filiaal in Frankrijk. Wat gaat mijn toegevoegde waarde zijn binnen dat bedrijf? Marketing. Juistum. House of Reza is nog maar een jong bedrijf en daarom is het nu tijd voor een sterk marketingplan met bijpassende campagne(s). Hier kom ik in beeld. Lisa, marketing talent at your service! Wie weet kan ik er nog wel een mooie fulltime baan aan over houden na mijn studietijd! Hoe gaaf zou dat zijn, een internationaal georiënteerde baan, en dat ook nog eens in de high fashion industry. Just as I wanted!

Maar eerst, mijn tentamens afronden. Er staat er nog een op de planning en dan heeft deze meid haar studiepunten voor deze periode weer binnen. Komt wel weer goed dus. Het zou mooi zijn als ik ook nog eens cum laude zou afstuderen. #lifegoals.

Vandaag is trouwens een bijzondere dag. Waaaaant, mijn mama is jarig! En dat is leuk want dat geeft mij ook weer een mooie gelegenheid om weer even lekker een paar daagjes naar het mooie Limburg te komen. Mijn home base. In combinatie met het mooie weer van vandaag kon een goede wandeling niet ontbreken. Samen met ons lieve hondje even naar de ezeltjes in het dorp lopen. Is dat even gezellig.

Nou deze meid moet weer verder met leren, toedeeeeels.

Liefs,

Lisa

+ There are no comments

Add yours