Spaanse musthaves – 29 mei


Spaanse musthaves – 29 mei

Hola amigos y amigas! Deze keer ga ik jullie verblijden met een echte Spaanse trend, de pareo-trend. En laat mij nou net toevallig een half jaar in Spanje wonen en je vanalles kunnen vertellen over de Spaanse trends. In Spanje is het over het algemeen, zoals iedereen wel weet, altijd goed weer! Nouja, niet altijd natuurlijk. Maar goed, bij goed weer hoort zon en strand. En pareos! Want pareos zijn een echt Spaans ding. Ofwel, een Spaanse trend. Dé Spaanse trend van dit moment.

Wij kennen de pareo natuurlijk allemaal als één van de meest trendy kledingstukken op aarde. Vooral om over je bikini of badpak heen te dragen. Als jurk, rok, een andere jurk en nog veel meer mooie creaties. Multifunctioneel is die pareo zeker! Maar de pareo waar Spanje helemaal fan van is, is iets minder functioneel om als kledingstuk te gebruiken. Wel als vrolijk en colourful accessoire daarentegen. Op het strand in Barcelona, Ibiza en waar je ook komt, wordt je omver geblazen door de keuze aan pareos. In allerlei verschillende kleuren, prints, patronen, dessins en vormen. Meestal heeft deze pareo de vorm van een gigantisch vierkant maar je vindt ze tegenwoordig ook in mooie ronde cirkels. En nog een voordeel, meestal worden deze pareo’s aangeboden in combinatie met een lekkere frisse Mojito-cocktail of een kokosnoot. Niet zoiets als “twee voor de prijs van één” natuurlijk, maar door die vervelende mannetjes die je om de 10 seconden komen vervelen op het strand. Maar ach, na de aankoop van zo’n pareo moet je dat maar als iets positiefs zien!

Waarom zou je nu zo’n pareo moeten hebben? Nou, daar zijn meerdere hele goede redenen voor! Ten eerste is de handdoek helemaal saai. Een pareo is veel stijlvoller! Een pareo neemt dezelfde ruimte in je tas in beslag als je handdoek maar is duizendmaal mooier en functioneler. Je kunt namelijk met gemak met vier personen op zo’n handige pareo liggen, zandvrij en inclusief picknick. Je neemt hem gewoon overal mee naartoe waar je even lekker wilt relaxen; het strand, het park, de duinen, enzovoort. Boekje of tijdschrift erbij en klaar. Ten tweede is het een echt fashion statement. Door de vrolijke kleurtjes en prints heb jij meteen de kans om jezelf helemaal te personaliseren met je kleed naar keuze en een echte indruk te maken. En tot slot, iedereen wil toch een mooi souvenir hebben dat ook nog praktisch en bruikbaar is voor de rest van je leven? Als je even niet op vakantie bent, kan gebeuren natuurlijk, hang je die artistieke pareo gewoon mooi tegen de muur aan! Zo heb je altijd je mooiste herinneringen in je huis hangen om naar te kijken. Is dat niet prachtig? Kost veel minder moeite dan steeds opnieuw moeten behangen en verven. That’s for sure.

Dus onthoud, als je vanaf nu een keer op vakantie gaat in Spanje. De pareo is een musthave die je moet zien te scoren!

Liefs,
Lisa

+ There are no comments

Add yours