Santorini en verrassingen – 5 juni


Santorini en verrassingen – 5 juni

Misschien hebben jullie het al eerder voorbij zien komen op onze socials. Ik was een weekje naar Santorini!

Mendie schreef in een eerdere blog al dat ze daar heen was geweest tijdens haar vakantie in Griekenland en de foto’s en haar verhalen vond ik zo tof dat ik het met eigen ogen wilde bewonderen. En of dat gelukt is! Santorini is een super mooi eiland met alle witte huisjes en smalle straatjes, het strand met zwart zand en stenen. Ik heb een super week gehad en echt even bij kunnen komen.

Toen ik thuis kwam was het gelukkig ook enorm mooi weer, hierdoor bleef mijn to do list echter liggen. Inmiddels heb ik het werk weer helemaal opgepakt en ik kan vertellen dat er hele leuke dingen te wachten staan wat betreft Studiejunkies.

Al weken ben ik bezig met een verrassing voor mijn mede bloggers, want wat ben ik blij met deze meiden en bovenal enorm trots! Daarom wil ik ze in het zonnetje zetten en bedanken voor alles wat ze het afgelopen jaar voor Studiejunkies hebben gedaan (de blog bestaat 1 jaar!!) en in het geniep ben ik hier dus al even mee bezig. Wat dit precies is, houd ik nog even geheim maar ik hoop dat ze het net zo leuk gaan vinden als ik!
To be continued…

Liefs,
Kirsten

+ There are no comments

Add yours