Van propedeuse uitreiking naar een fashionshow – 2 oktober


Van propedeuse uitreiking naar een fashionshow – 2 oktober

Ben jij al gewend om weer elke dag naar school te gaan? Ik in ieder geval niet en zeker niet toen ik afgelopen week ieder ochtend de regenspetters tegen mijn raam hoorde tikken. Ja, helaas zal de herfst denk ik toch sneller komen dan we allemaal willen, maar dan moeten we het zelf maar leuk maken, toch? Afgelopen week heb ik in ieder geval super veel leuke dingen gedaan!

Donderdag had ik samen met Candice afgesproken om weer nieuwe foto’s te maken voor op Instagram, maar ook voor op mijn blog. Het plan viel letterlijk in het water, want het kwam met bakken uit de lucht die dag. In plaats van foto’s te gaan maken in de pijp zijn we naar de foodhallen gegaan.

IMG_8251

Hier zijn we eerst een cappucino gaan drinken en vervolgens hebben we allerlei verschillende foto’s gemaakt. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Klik dan hier voor mijn Instagram pagina: @mendiewijker.

FullSizeRender 20

Nadat we heel veel foto’s hadden gemaakt zijn we naar mijn huis gegaan en hebben we daar gelijk de foto’s uitgekozen die wij mooi vonden. Die dag ervoor had ik wat boodschapjes gedaan en had ik een zakje pepernoten gekocht, ja ik ben schuldig, het is nog lang niet de maand november of december, maar geef toe pepernoten zijn gewoon te lekker om te weerstaan. En ja, toen die zak pepernoten open lag op de tafel konden wij deze natuurlijk niet weerstaan.

IMG_8325

Op zaterdag ging ik naar de fashionshow van de Bijenkorf in de Beurs van Berlage. De presentatie was in handen van Anna Nooshin. Nu vraag je misschien af hoe weet jij dat de Bijenkorf een fashionshow houdt? Nou ik had dit dus via de instatory van Anna gezien en gelijk een kaartje gekocht voor €10. De show duurde ongeveer 20 minuutjes en er werden zes verschillende trends uitgelicht, waaronder: denim, fur, print en lak/metallic.

FullSizeRender 18

Na de show had ik de kans om op de foto te gaan met Anna. Die kans kon ik natuurlijk niet laten gaan. Het is geen perfecte foto, maar niet alle foto’s kunnen mooi en naar je zin zijn. Het is tenminste wel van mij af te lezen dat ik heel excited was om op de foto te gaan, maar mijn slaap te kort van de nacht daarvoor was ook goed te zien hihihi.

FullSizeRender 19

Van wie zijn deze benen? Van vier meiden die hun P (propedeuse) uitreiking hadden! Op maandag had ik mijn P uitreiking en kwamen mijn ouders van te voren al naar Amsterdam, zodat we laat konden lunchen. De uitreiking begon om 18:00 uur, dus het was een beetje de vraag of je nou voor de uitreiking wat ging eten of erna. Mijn ouders hadden nog niet gezien waar ik werk in Amsterdam, dus nam ik ze mee.

FullSizeRender 22

De uitreiking was gewoon een uitreiking zoals iedereen die wel kent. De klas wordt benoemd. Er wordt over iedereen iets vertelt en daarna mag iedereen tekenen op zijn certificaat en is het eigenlijk wachten tot je naar de borrel mag. Superleuk wel om iedereen van mijn klas van vorig jaar weer te zien. We zitten helaas niet allemaal meer bij elkaar in de klas, wat ik nog steeds niet helemaal snap, aangezien onze eigen SLB’er zei dat wij de grootste klas waren die hun P in het eerste jaar hadden gehaald, namelijk 17 personen en dit scheen een record te zijn. Er zal uiteindelijk wel een reden voor zijn geweest, maar ik had liever mijn klas van vorig jaar behouden.

IMG_8398

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Liefs,

Mendie

+ There are no comments

Add yours