De perfecte stage – 7 november


De perfecte stage – 7 november

Vanaf februari gaan een heleboel studenten weer stage lopen. Dit kan een meeloopstage zijn, een meewerkstage of misschien zelfs wel je afstudeerstage! Hoe dan ook, stage lopen is altijd spannend. Want, wat moet je allemaal gaan doen, hoe zijn je collega’s en vind je het werk, waarvan je dacht dat het leuk zou zijn, wel echt leuk of valt het allemaal ietwat tegen? Tijdens een stage kom je er achter wat je wel en niet leuk vindt om later te gaan doen. Ook kom je er achter welke branche bij jou past en welke totaal niet. Een stage is dé perfecte leerschool om alles wat je tot dan toe tijdens je opleiding hebt geleerd in praktijk te brengen. Daarnaast is het de manier om nieuwe dingen te leren van mensen die al langer ervaring hebben in jouw toekomstige beroepenveld.

Kortom een stage is een heel belangrijk onderdeel van je opleiding! Om ervoor te zorgen dat je écht wat gaat opsteken deze periode is het handig om van te voren voor jezelf duidelijk te krijgen wat je de komende tijd wil gaan leren en in welke branche je dat graag wil gaan doen. Ook is het belangrijk om te kijken of het bedrijf wat jou aanspreekt jou wel kan bieden wat jij nodig denkt te hebben tijdens je stage.

Maar wat nou als je niet precies weet wat je wil, je kan maar niet een leuke stage vinden of misschien weet je gewoon helemaal niet waar je moet beginnen als je denkt aan je stageperiode. Dit kan natuurlijk gebeuren. Wij bieden de mogelijkheid om samen met jou op zoek te gaan naar een top stage! Een stageplaats waar je goede begeleiding krijgt en waar je ruim de tijd krijgt voor je school opdrachten. We gaan met jou in gesprek om te kijken wat voor soort bedrijf en stageplaats bij jou past en aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar een geschikt bedrijf. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via stages@studiejunkies.nl.

Weet jij al wel wat voor stage je graag zou willen maar heb je nog geen geschikte vacature gevonden? Kijk dan zeker even op onze website bij onze stagevacatures. Er staan een heleboel super gave stages online in Nederland maar ook in Spanje. Heb je vragen over de vacatures of wil je reageren op een van de stageplaatsen? Stuur dan je CV en motivatie naar stages@studiejunkies.nl o.v.v. de titel van de stagevacature. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Als laatste tip willen wij jou meegeven: Wacht niet te lang met het zoeken naar een stageplaats. Er zijn met jou nog honderden, zo niet duizenden studenten die ook op zoek zijn naar een toffe stageplek. Dus voorkom dat je te laat bent, en begin op tijd met zoeken!

Veel succes!

Team Studiejunkies

Ps. Voor vragen over stagebegeleiding, stagevacatures, afstudeeropdrachten of andere zaken met betrekking tot stages, neem gerust contact met ons op via stages@studiejunkies.nl of bel naar 0637574889. Wij helpen je graag op weg!

+ There are no comments

Add yours