Paradise Island – 24 april


Paradise Island – 24 april

Precies een maandje verder en dat betekent dat ik naar Ibiza ben geweest! Hell yeah wat was dat mooi zeg. Ik denk dat ik tot nu toe de beste dagen in mijn leven heb meegemaakt. Onder andere dankzij het Paradise Island; Ibiza. Er was een dag dat we scooters gehuurd hadden en dat we daarmee het eiland gingen verkennen. Die dag was echt goud waard. Al die mooie baaitjes, de eindeloze uitzichten, de bergwegen. Natuurlijk hebben we ook lekker veel gegeten en op het strand genoten. En oh ja, we zaten in San Antoni, oftewel het mooiste stukje van heel Ibiza. Een diner aan de Sunset Strip kon daarom niet ontbreken! Lees mijn uitgebreide verslag over Ibiza op mijn website: www.lisa-theunissen.com.

Toen ik de dag na aankomst weer wakker werd in Vic, had mijn fijne woonplaatsje een verrassing voor me. Alle boompjes en bloemetjes waren uitgebloeid! Was dat even leuk thuiskomen. Nu zal een willekeurig ander persoon daar misschien niet net zo enthousiast over reageren als ik doe, maar ik zat er al op te wachten sinds ik hier ben. Dat verklaart mijn blije reactie wel denk ik toch? Maar nog leuker, mijn ouders en kleine zusje zijn nu ook hier in Spanje! Een week nadat ik terug was van Ibiza zijn ze me komen opzoeken. Tot aankomende donderdag. We hebben al een kleine tour door Vic gedaan, we zijn naar Girona geweest (heeeeele mooie stad, echte aanrader), naar de traditionele Spaanse markt gegaan en we gaan nog een mooie tour maken met de auto. En niet te vergeten, gisteren waren we in Barcelona voor Sant Jordi’s-dag. Een soort Spaanse Valentijnsdag. De traditie is dat mannen rozen kopen voor de vrouw en de vrouw een boek koopt voor de man. Waarom? Allemaal gebaseerd op legendes. Iets met een draak en een prinses zal ik maar zeggen. Was erg leuk om mee te maken! De hele stad stond vol met boeken- en rozenkraampjes en het was nog honderd keer drukker dan normaal. Muy bien.

Als dan ook mijn ouders weer terug naar Nederland zijn staat er nog één bezoekje op de planning totdat mijn ‘examens’ in Spanje beginnen. Daarna is het alweer vakantie voor mij! Ja ja, ik hoor je denken. Nog meer vakantie. Jup, inderdaad! Maar dan officieel. Dan ga ik nog naar Gran Canaria en in juli naar Alicante. Wat ga ik later met een grote glimlach op mijn gezicht terugkijken naar dit mooie half jaar uit mijn leven. I FEEL BLESSED.

I keep you posted!

Tot snel,

Lisa

Blog Lisa

+ There are no comments

Add yours