Op zoek naar een stage tijdens de zomervakantie – 17 juli


Op zoek naar een stage tijdens de zomervakantie – 17 juli

Waarschijnlijk wil je er nog helemaal niet aan denken, maar wanneer je na de zomervakantie stage moet lopen is het toch wel handig om te gaan beginnen met solliciteren voor een stageplaats! Een stage zoeken is een hele opgave, maar don’t worry we got you covered! Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte stage.

Je kan natuurlijk stage lopen in Nederland, maar je kan er ook voor kiezen om een avontuur aan te gaan in het buitenland.
Lijkt het jou de perfecte uitdaging om stage te lopen op een zonnig eiland op de Nederlandse Antillen? Wat dacht je van stage lopen op Aruba?
Stages Aruba heeft vacatures voor verschillende soorten stages. Denk hierbij aan Marketing, ICT en Media en design stages. Naast het vinden van een stage, helpt Stages Aruba je ook met een werkvergunning, woonruimte en vervoer. Ben je benieuwd geworden naar wat Stages Aruba voor jou kan betekenen en welke stagevacatures beschikbaar zijn? Klik hier.

Wel naar het buitenland, maar liever wat dichterbij? Jongleren.es biedt studiegerelateerde stages aan in Spanje! Dé perfecte kans om stage te lopen en tegelijkertijd de Spaanse taal bij te spijkeren. Jongleren.es helpt jou bij het vinden van een geschikte stage én helpt je bij het vinden van een accommodatie. Daarnaast biedt Jongleren.es stagebegeleiding en coaching aan. Benieuwd naar de stagevacatures en wat Jongleren.es voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

Blijf je liever in Nederland en woon je in (de omgeving) van Haarlem? Haarlemse stages is het lokaalste Stagebureau van Haarlem, ook wel #Delokaalste. Zij verbinden Haarlemse bedrijven met mbo of hbo studenten uit Haarlem. Ben jij op zoek naar een stage in Haarlem? Klik dan hier voor alle beschikbare vacatures!

Heb je vragen over het schrijven van een C.V. of het maken van een motivatiebrief? Wij helpen je graag! Stuur dan een mailtje naar info@studiejunkies.nl

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment