Het nieuwe schooljaar 2018/2019


Het nieuwe schooljaar 2018/2019

Schooljaar 2018/2019 is afgelopen maandag weer officieel begonnen. Byebye zomervakantie en hello schoolbanken. Ik hoop dat jullie allemaal een super vette vakantie hebben gehad, met memorabele gebeurtenissen en avonturen! Misschien is het je opgevallen dat er de afgelopen weken geen blogs zijn geweest. Misschien vroeg je je af waarom niet, misschien was je veel te druk met het genieten van je break dat je er helemaal niet over hebt nagedacht. Maar goed, het was wel zo en het was een bewuste keuze.

Ook ik had even tijd nodig om bij te komen. Afgelopen schooljaar en dan met name de laatste maanden, waren heel erg druk. Een super leuk project bij Inholland, dus ik klaag niet, maar het was wel hard werken om er voor te zorgen dat alle post hbo’ers geholpen werden met hun scriptie zodat ze hun opleiding konden halen. Daarnaast werk ik natuurlijk ook nog fulltime, dus je kan je misschien wel indenken dat ik óók wel vakantie kon gebruiken. Maar dat had ik niet. En dus koos ik ervoor om wel een blog-break te houden. Toch een soort vakantie, een korte Studiejunkies vakantie.

Maar nu is de vakantie voorbij en dus gaan we weer vol gas! Ik wens iedereen een super schooljaar toe. En hoewel je misschien niet perse zit te wachten op uren luisteren in een collegezaal, tentamens en het schrijven van verslagen. Probeer er toch wat leuks van te maken en bedenk je vooral eind oktober is het alweer tijd voor herfstvakantie en dat zijn toch echt nog maar 7 weken.

Liefs,
Kirsten

+ There are no comments

Add yours