Nieuwe avonturen in Amsterdam – 18 september


Nieuwe avonturen in Amsterdam – 18 september

Hoe graag ik ook in Amerika had willen blijven om nog veel meer mooie plekken van Amerika te zien, wist ik ook dat er in Nederland een hele leuke uitdaging op mij te wachten: namelijk mijn tien maanden beroepsstage bij ’t Kabouterhuis in Amstelveen.

Nadat ik mijn jet lag had uitgeslapen en iedereen weer had bijgepraat over mijn fantastische reis, was het tijd om mijn spullen weer naar Amsterdam te verhuizen.

Nadat ik maar liefst vier keer mijn nieuwe kamer had geschilderd en mijn kamertje had ingericht, was ik er helemaal klaar voor.
De aankomende tien maanden ga ik stage lopen bij ’t Kabouterhuis in Amstelveen. ’t Kabouterhuis is een Medisch Orthopedagogisch Centrum en helpt gezinnen met jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met opvoedingsproblemen en/of psychiatrische problemen. Iedere week loop ik 32 uur stage waarvan ik drie dagen op de groep sta en één dag ambulant te werk ga.

Mijn eerste dag werd ik warm welkom geheten doormiddel van een mooie poster op de deur. Mijn eerste twee weken zijn super goed bevallen en de afwisseling maakt het super leuk. Juist omdat ’t Kabouterhuis met veel verschillende disciplines samen werkt, is er voor mij genoeg om te leren.

Mijn vrije reisleventje van de afgelopen drie maanden heb ik weer ingeruild voor mijn leventje in Amsterdam. Mijn fiets is weer van stal gehaald en het voelt alsof ik nooit ben weggeweest. Afgelopen week ben ik dan ook flink aan de slag gegaan met het maken van mijn fotoboeken, want ondanks dat ik nu alweer aan een hele leuke uitdaging ben begonnen bij ’t Kabouterhuis, besef ik steeds meer dat ik in mijn handjes mag knijpen dat ik er iedere zomer maar weer op uit mag trekken.

Liefs Chantal

+ There are no comments

Add yours