Nieuw jaar, nieuwe kansen! – 16 januari


Nieuw jaar, nieuwe kansen! – 16 januari

Ik blijf mij er ieder jaar over verbazen wat een jaarwisseling met mijn gedachten doet. Het is net als alle andere dagen, buiten de leuke feestjes en het vele vuurwerk om een dag waarbij de zon opkomt, weer ondergaat en overgaat in een andere dag. Maar ondanks dat, is oudejaarsdag tóch een dag waarbij ik terugblik op mijn afgelopen jaar. Ik kijk naar mijn oude foto’s en geniet van alle dingen die ik in dat jaar heb mogen én kunnen doen, maar tegelijkertijd bedenk ik mij ook wat ik het aankomende jaar wil gaan doen en leren. Ik heb het jaar feestelijk afgesloten met vrienden en kan niet wachten om in het nieuwe jaar nóg meer dromen na te jagen!

Dromen najagen

Mijn 2018 zal niet alleen in het teken staan van het vervolg van mijn stage, die ik overigens steeds leuker en leuker ga vinden, maar vooral ook in het maken van nieuwe reisjes. Nieuwe reisjes om tussen het harde werken te kunnen ontspannen, maar vooral om nieuwe plekken te ontdekken. Eind januari vlieg ik voor vier dagen naar Lissabon en toen ik aan het begin van dit nieuwe jaar een goedkoop ticket naar New York voorbij zag komen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. De eerste twee reisjes staan dus al op de planning en ik kan niet wachten tot er meer volgen!

Tijd vliegt

Het nieuwe jaar is ingegaan en dat betekent ook dat ik al bijna op de helft van mijn stage zit. Eind januari ga ik over naar het vierde jaar, loop ik nog vijf maanden stage en moet ik nu gaan nadenken over mijn afstudeeronderzoek. De tijd vliegt écht voorbij en voordat ik het weet ben ik (hopelijk) afgestudeerd. Ik ga daarom ook extra genieten van mijn laatste jaartje als student!

Liefs,
Chantal

+ There are no comments

Add yours