Netflix favourites van Mendie – 17 april


Netflix favourites van Mendie – 17 april

Ben je ook altijd opzoek naar nieuwe series op Netflix?  Maar vind je het moeilijk om een leuke nieuwe serie te vinden? Netflix heeft een super groot aanbod aan diverse series en beginnen aan een nieuwe serie is nog niet zo gemakkelijk. Ik heb ondertussen al vele series afgekeken en elke keer weer vind ik het moeilijk om aan een nieuwe serie te beginnen. Onderstaande series kan ik jou zeker aanbevelen!

Riverdale

Ben jij fan van Gossip Girl of Pretty little liars? Dan is deze serie echt iets voor jou.  De serie is gebaseerd op het stripverhaal ‘Archie’, maar is verreweg van stripboek-achtig. Riverdale is een combinatie van een romantisch, idyllisch dorp met een duistere mysterie: de moord op een jongen.

The 100

The 100 is een Amerikaanse dramaserie die een verfilming is van het boek the 100 geschreven door Kass Morgan. Het verhaal speelt zich af 97 jaar nadat de nucleaire oorlog de beschaving van de wereld heeft verwoest. Een groot ruimteschip in de ruimte is de thuisbasis van duizenden mensen. Hulpmiddelen zijn schaars en op elk misdrijf staat de doodstraf, tenzij de dader de leeftijd van achttien nog niet heeft bereikt. 100 jongeren die allemaal veroordeeld zijn worden terug gestuurd naar de aarde om te testen of de aarde nog bewoonbaar is.

13 Reasons why

Gaat over Hannah Bakker en haar klasgenoten. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en na haar dood ontvangt Clay Jensen een aantal cassettebandjes. Daarop is Hannah te horen dat er dertien redenen zijn waarom ze heeft besloten om zelfmoord te plegen. Wie moeten zich verantwoordelijk voelen voor de dood van Hannah?

Ik ben zelf momenteel Riverdale aan het kijken en The 100. 13 Reasons why staat op mijn lijstje en ik ben heel benieuwd naar deze serie. Binnenkort komt het nieuwe seizoen van Prison Break ook op FOX. Dit vind ik nog steeds de beste serie die ik tot nu toe heb gekeken.

Nog niet genoeg inspiratie? Hieronder nog een paar series die ik heb gekeken en zeker kan aanraden:

  1. Pretty Little Liars
  2. Modus
  3. Frequency
  4. Orange is the new black
  5. Narcos
  6. Vampire Diaries

Welke serie kijk jij op dit moment?

Liefs,

Mendie

studiejunkie mendie

+ There are no comments

Add yours