Naar Amerika – 24 mei


Naar Amerika – 24 mei

WHAAAAAAAAAAAAAA!!!! Ik kan het nog steeds niet geloven, maar over drie weken zit ik voor 2,5 maand in AMERIKA! Of nouja, dat is in ieder geval de bedoeling als alles volgens plan verloopt. Dat het niet gemakkelijk was om in Amerika een stage/werk te vinden wist ik wel, maar om het daarom dan ook niet te proberen, hield mij op dat moment niet tegen.

Inmiddels zit ik weggezakt in stapels formulieren die ondertekend moeten worden, wordt mijn creditcard geweigerd bij het betalen van mijn visum en liggen er ook nog een aantal verslagen voor school op mij te wachten die binnen die drie weken afgerond moeten worden. Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen??

Een zomer lang activiteiten organiseren voor kinderen uit verschillende gebieden in Amerika. De ene komt er om nieuwe vrienden te maken en de ander komt er om nieuwe dingen te leren. Paardrijden, waterskiën, voetballen, theater, knutselen, koken, boogschieten, zwemmen, je kunt het er allemaal vinden en leren. Aan mij de taak om deze kinderen te begeleiden en ze een onvergetelijke zomer te bezorgen.

Als alles volgens plan verloopt, vlieg ik 9 juni naar Boston. Daar krijg ik een introductie met andere counselers om vervolgens naar mijn ‘eigen’ summercamp in New Hampshire te gaan! De eerste week staat vooral in het teken van special need kinderen om vervolgens allemaal vrolijke kinderen uit verschillende gebieden te ontvangen voor een onvergetelijke zomer!

Ik heb er in ieder geval super veel zin in en kan niet wachten totdat ik deze stapels papierwerk heb weggewerkt en ik eindelijk in het vliegtuig zit!

Liefs Chantal

+ There are no comments

Add yours