Na Pasen weer afstuderen en meer – 3 april


Na Pasen weer afstuderen en meer – 3 april

Goededag samen! Allemaal een fijn Paasweekend achter de rug? Het mag dan wel lekker lang weekend geweest zijn maar deze meid is nog steeds volop bezig met afstuderen en scriptie schrijven. En tot nu toe gaat het allemaal goed! Wat doe ik nu precies? Ik ben voor een Nederlands mannen modemerk aan het onderzoeken hoe zij in Italië door kunnen breken, gaaf toch?! Nou, dat vonden mijn begeleiders ook want mijn voorstel werd maar liefst met een 9.5 beoordeeld! Like whut?!?! Dat was welverdiend op wintersport!

En die wintersport is zeker goed bevallen. Zo goed dat mijn ambitie is om vanaf volgend jaar lekker mee te gaan snowboarden in mijn roze flamingo skipak. Hoezo ambitieus? Dit jaar heb ik vooral nog genoten van het zonnetje op het terras, leuk leesboekje erbij, lekker eten en vanaf 16.00 uur dagelijkse après-ski, holé!

En zoals altijd staan de volgende tripjes alweer op de planning; een drukke meid mag haarzelf iets gunnen toch? Om te beginnen met aankomend weekend als onze eigen Kirsten en ik samen Alkmaar onveilig gaan maken oeioeioei haha. Foto’s volgen dus houd het Studiejunkies kanaal goed in de gaten! Daarna is het nog even een maandje heel hard door knallen en dan ga ik samen met een vriendinnetje een weekje naar Portugal. Of beter gezegd; mini-roadtrippen door Portugal! We beginnen onze reis in Lissabon en reizen via een paar mooie plaatsjes zoals Coimbra en Aveiro (Venetië van Portugal) door naar Porto; onze eindstop. Vanaf daar vliegen we weer naar ons koude kikkerlandje en gaan mijn laatste paar weekjes scriptie life dan echt beginnen. De allerlaatste loodjes. Als alles volgens planning loopt ben ik dan eind mei echt klaar! #zinin. Wil je al mijn avonturen volgen? Vind me dan op Instagram (@lisatheunissen).

Liefs,

Studiejunkie Lisa

+ There are no comments

Add yours