Mijn Studiejunkies inspiratiebron – 10 april


Mijn Studiejunkies inspiratiebron – 10 april

Alweer een aantal jaar geleden is het, dat de toenmalige mbo studente kwam solliciteren voor een stage bij mijn voormalig werkgever. 

Ze vertelde over haar hobby’s en wat ze wilde doen na haar mbo opleiding. Het enige wat ik kon denken was; WAUW. Wat een ambitie, wat een doorzettingsvermogen en wat een levenservaring op haar leeftijd.

Ik wist het zeker, ik wilde haar een stageplaats aanbieden waar ze veel kon leren en waar ze zich alvast kon voorbereiden op het hbo. Zij is een van mijn inspiratiebronnen voor Studiejunkies.

Inmiddels zit ze in het tweede jaar van haar hbo opleiding en hebben we nog steeds contact. Niet alleen help ik haar nog regelmatig via Studiejunkies maar we zijn ook echte vriendinnen geworden. 

Laatst stuurde ze me een berichtje dat ze in de zomer voor een aantal weken naar Indonesië gaat om vrijwilligerswerk te doen en dat ze zich heeft opgegeven om in het buitenland te gaan studeren. Meteen maakte we plannen dat ik haar daar dan zeker een keer moet komen opzoeken maar dat ik dan wel in m’n eentje met het vliegtuig én de trein zou moeten. (Uitdaging voor mezelf maar ik kom zeker langs!) 

Ik ben enorm trots en heb veel bewondering voor haar.
En ik weet zeker, lieve Rosa, met jouw doorzettingsvermogen, jij komt er wel!

Dikke kus,
Kirsten 

+ There are no comments

Add yours