Meedoen aan de Barcelona Express


Meedoen aan de Barcelona Express

Het hele jaar door kan ik natuurlijk alleen maar aan reizen denken, maar het afgelopen schooljaar had ik helaas niet alle vrijheid om overal heen te kunnen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het afgelopen jaar super veel geleerd heb en een fantastische tijd heb beleefd op mijn stageplek. Maar nu het einde van mijn stage bijna nadert, is het toch fijn om mijn backpack te kunnen vullen met nieuwe avonturen.

Toen ik in het begin van het jaar eens door mijn facebookpagina zat te scrollen, kwam ik op een pagina van de Barcelona Express. De Barcelona Express is een liftwedstrijd waarbij je in teams naar Barcelona gaat liften. Vooraf moet je verschillende opdrachten uitvoeren en tijdens het liften moet je op verschillende plekken aankomen om extra punten te verdienen. De hoofdprijs is een wereldticket waarbij je in ieder geval in alle continenten komt. Hoe tof is dat? Daarnaast staat de Barcelona Express voor minder Co2 uitstoot en door het sponsoren van een team, kan de Three-foundation weer nieuwe bomen planten. Het is dus niet alleen een wedstrijd veel plezier voor jezelf, maar je helpt ook mee naar een betere wereld!

Ik had wel zin wat avontuur en zo ook mijn collega! Samen hebben wij ons gelijk opgegeven voor de Barcelona Express en zijn wij nu bezig met alle voorbereidingen. We zijn bezig met onze eigen teampagina, instagrampagina en facebookpagina waar zoveel mogelijk mensen ons avontuur op kunnen volgen en ons kunnen helpen bij de opdrachten die wij vooraf moeten gaan doen.

Voor onze eerste opdracht heb ik jullie hulp alvast keihard nodig! Dus wil jij ons alvast helpen bij de eerste opdracht? Volg ons dan alvast hier. Klik op de support button en help ons alvast de eerste 40 minuten binnen te slepen. Wanneer wij aan het einde de meeste supporters hebben binnen gesleept, winnen wij zelfs een cheque van 500 euro!!

Onze avonturen kun je volgen via onze teampagina en via onze instagram.

Liefs,
Chantal

+ There are no comments

Add yours