Met Lil’Kleine het nieuwe jaar in – 16 januari


Met Lil’Kleine het nieuwe jaar in – 16 januari

Happy 2017! Een beetje laat, maar beter te laat dan nooit. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Inmiddels is school weer begonnen en heb ik twee weken vakantie gehad. Die twee weken gaan altijd sneller dan verwacht. Voordat de vakantie begon besloot ik om foto’s te maken met Candice bij het Rijksmuseum in Amsterdam.

Mendie en Candice

Het was superdruk bij het Rijksmuseum, maar ik denk dat dit mede door de schaatsbaan komt die nu nog open is. Jammer genoeg hadden we geen tijd om te gaan schaatsen want we moesten nog naar school toe die dag.

foto's maken in Amsterdam

Voordat we de kans kregen om in de tram te stappen. Werden we aangesproken door een oudere man met de vraag of we Engels konden praten. Ik vond dit nogal een rare vraag, maar later bleek dat de man ook Nederlands sprak en een wedstrijd hield met één van zijn studenten uit Liverpool die nu tijdelijk in Nederland verbleef. De man had een raadsel bij zich en als we het antwoord op het raadsel wisten won de man €10 euro van zijn student en wij ook. Nu ging het Candice en mij niet om de €10, maar we wilden het antwoord gewoon weten. In het raadsel stond dat het voorwerp in bepaalde winkels te koop was en dat je het altijd dichtbij je draagt ook wanneer je op reis gaat. Ik dacht gelijk aan mijn iPhone, maar het Engelse woord had 8 letters. Nadat we hadden gezegd dat we die €10 niet wilde, maar het antwoord wel gaf de man ons een paar hints. Weet jij het antwoord al? Nou ik kan je vertellen het is niet iets waar je gelijk aan denkt.

Het antwoord op het raadsel was namelijk een onderbroek. Knickers in het Engels.

Huiswerk maken en tentamens leren

Naast het kunnen uitslapen en leuke dingen doen moest er ook iets aan school gedaan worden, want een onderzoek schrijft zichzelf helaas niet. Momenteel ben ik bezig met een onderzoek naar de doelgroep 18 t/m 24 jarigen. Dit onderzoek is een deel van ons project voor Mojo voor het festival Lowlands.

Daarnaast heb ik nu het vak media en maatschappij en moest ik dit alvast samenvatten, zodat ik dit niet straks voor mijn tentamen nog aan het doen ben. Als je wilt weten hoe ik mijn tentamens leer dan kan je hier klikken voor mijn artikel:  5 tips om te studeren.

gelukkig nieuw jaar

Samen met Candice ben ik naar het feest BangBang gegaan met oud en nieuw. Hier gingen we het nieuwe jaar in met Lil Kleine. Ik had hem toch wel even iets groter verwacht, maar snap nu wel waarom hij het wordt ”kleine” in zijn artiesten naam heeft. Ik vond het in ieder geval een super leuk feest.

De vakantie is helaas nu alweer bijna voorbij en over twee weken staan de tentamens en een projectweek alweer op de planning.

Wat heb jij gedaan in je vakantie?

Liefs,

Mendie

+ There are no comments

Add yours