De lente is weer in het land! – 20 maart


De lente is weer in het land! – 20 maart

20 maart. De lente is begonnen! En hoe? Wat een super weer was het vandaag. Ik hou er zo van. Meteen heb ik weer energie en zin in de zomer. Ik kan nu al uitkijken naar borreltjes op het balkon of slenteren door het park en wandelen op het strand. Niet dat dat nu niet kan, een paar weken terug toen het nog Siberisch koud was liep ik ook, weliswaar helemaal ingepakt, op het wit besneeuwde strand. Toch heeft mijn voorkeur aan temperaturen van 20+, dan kan ik mijn sjaal, muts, handschoenen en gevoerde jas tenminste thuis laten!

Maar laten we niet te hard van stapel lopen, want maart roert zijn staart en afgelopen weekend voelde het nog aan als -10. En je weet wat ze zeggen over april; april doet wat ie wil. En dat klinkt niet perse als zomerse temperaturen, maar wie weet kan ik binnenkort toch m’n t-shirts en slippers uit de kast gaan halen.

Ondertussen staan er alweer hele leuke dingen op de planning komende maand. Volgende week is het natuurlijk Pasen; het moment om samen te zijn met de familie. Lekker eten (uiteraard) en een heleboel gezelligheid. Maar pas écht zin heb ik in de week daarna! Dan komt Lisa namelijk naar Alkmaar en daar heb ik écht heel veel zin in. Wat we allemaal gaan doen, dat moeten we nog even bedenken, maar sowieso even een borreltje doen in de stad waar misschien de andere blogmeisjes ook zullen aansluiten. Ook heb ik komende maand een fotoshoot en ben ik in het theater te vinden. De maand sluiten we natuurlijk af met Koningsdag en ook al heb ik nog niks gepland voor die dag, ik weet zeker dat dat ook een en al gezelligheid zal worden. Kortom ik tel de laatste dagen af van maart en kijk uit naar al het leuks dat komen gaat!

Liefs,
Kirsten

+ There are no comments

Add yours