Het zijn de kleine dingen die het doen | 25 juli


Het zijn de kleine dingen die het doen | 25 juli

Om maar met de deur in huis te vallen. Ik moet jullie iets bekennen: Deze week had ik een huge writersblock. Niet omdat ik niks leuks heb meegemaakt om met jullie te kunnen delen, in tegendeel. Misschien juist omdat ik zóveel heb meegemaakt dat ik niet weet waar te beginnen.

En dus zat ik, terwijl ik naar een blanco Word-document zat te staren, te denken aan…..tja, aan van alles eigenlijk! Mijn gedachten gingen van hot naar her, van flashbacks van het afgelopen half jaar (wat gaat de tijd toch snel, augustus staat alweer voor de deur) tot de behaalde successen met Studiejunkies en alles wat komen gaat. Maar ook wat minder leuke dingen die momenteel gaande zijn of die hebben afgespeeld de afgelopen tijd. Ook dacht ik aan mijn vrienden en vriendinnen, aan mijn ouders en mijn zus. Aan iedereen die mij altijd steunen en er altijd voor mij zijn. Ik voel me een bevoorrecht mens als ik aan deze personen denk. Maar ook de crew bbq afgelopen zondag bracht een enorme lach op mijn gezicht, want wat was het gezellig om elkaar beter te leren kennen, om ervaringen en kennis met elkaar te delen. Bij deze; thanks for the amazing day!

Maar nog altijd stond er nog niks in mijn Word-document. Ietwat gefrustreerd opende ik mijn Facebook en al scrollend kwam ik weer een hoop reclame en onzin tegen. Maar ook de Facebookpagina van Lief Leven met daarop heel veel inspirerende afbeeldingen. En één daarvan wil ik graag met jullie delen.

“Ik wil dat ze later zeggen:

zij was een mens

Dat werkelijk heeft geleefd.

Dat niet bang was om te vallen

en liefde in haar hart verzameld heeft.”

Lief Leven.

Na een tijdje deze Facebook bekeken te hebben, besefte ik mij een aantal dingen, en één daarvan was; dat ik nog meer moet genieten van de kleine dingen en nog meer moet doen waar ik gelukkig van word. Want de tijd gaat al zo snel (nogmaals, bijna augustus) en voor ik het weet is het 2067 en we kunnen niet voorspellen hoe het er dan allemaal uit ziet, right?! En dus heb ik besloten dat ik mij de komende tijd nog meer ga focussen op de dingen waar ik blij van word en dingen die ik al heel lang heb willen doen maar waarvan ik altijd zei: “Dat komt nog wel”. Ook wil ik mijn studie weer gaan oppakken. Voorlopig genoeg leuke dingen om te gaan doen. Ben jij benieuwd welke dingen dit zijn? Houd dan vooral mijn blogs in de gaten, ik zal de komende tijd genoeg leuks met jullie te delen hebben. 🙂

Liefs,
Kirsten

blogkirsten

+ There are no comments

Add yours