Keep up the good work – 25 september


Keep up the good work – 25 september

Ken je dat gevoel, dat je zoiets hebt van: Laat ook maar! Ik stop ermee, ik heb er geen zin meer in, waarom doe ik dit eigenlijk? Toegegeven, ik wel namelijk. Het zit gewoon niet altijd mee. (of beter gezegd soms zit gewoon even alles tegen) Toch weet ik mezelf altijd weer te motiveren omdat, als ik er even over na heb gedacht, ik weet waarom ik er überhaupt aan ben begonnen. Dan zet ik m’n schouders er weer onder en dan ga ik er weer vol voor.

Ken je dat gevoel, dat je zoiets hebt van: Ja, dit is het. Hier heb ik het voor gedaan, om deze reden heb ik doorgezet, heb ik m’n schouders eronder gezet en ben ik er vol voor gegaan. Toegegeven, ik wel! Dat gevoel dat alles op z’n plek valt. Het gevoel van dankbaarheid en trots maar ook het gevoel van opluchting en blijdschap. In deze fase zit ik nu en ik hoop dat deze vibe nog lang blijft hangen.

Ik ga genieten van dit gevoel, van de liefde om mij heen en van dit moment van succes. Maar ik pak ook door, blijf hard werken en nieuwe doelen stellen, want ik weet dat alleen dan alles nog maar beter kan gaan worden.

Zit jij nou in de “alles zit tegen”-fase? Geef niet op! Werk hard, ga ervoor en weet dat dat uiteindelijk zal worden beloond! Je kunt het!

Dikke kus,
Kirsten

+ There are no comments

Add yours