Inspiratiehonk voor vrouwen met LEF – 13 november


Inspiratiehonk voor vrouwen met LEF – 13 november

Zoals Kirsten vorige week al vertelde in haar blog, is het de afgelopen tijd erg stil geweest. Deze stilte betekent niet dat wij beiden hebben stilgezeten. Ik ben namelijk aan mijn allerlaatste fase van mijn studie begonnen: het scriptieleven. En ik moet zeggen, dat valt me zwaarder dan ik van tevoren had gedacht.

Ik schrijf mijn scriptie voor het project Vliegen met autisme waarbij ik onderzoek doe over hoe de handelingsbekwaamheid van cabinepersoneel vergroot kan worden met betrekking tot de omgang met kinderen met autisme. Zoals jullie vast nog niet hebben gemerkt ben ik gek op reizen én studeer ik pedagogiek. Door deze twee passies te combineren, is het scriptieleven gelijk een stuk aangenamer. Tóch merk ik dat ik vaak onzeker word over mijn stukken en dat ik nog meer op mijn eigen kunnen moet gaan vertrouwen. Ik ben namelijk niet voor niets zo ver gekomen en heb altijd prachtige cijfers gehaald. Gelukkig ben ik hierin niet de enige en word ik door al mijn studiegenootjes en vriendinnen gesteund.

Naast het scriptieleven, werk ik ook nog aan een heel tof platform. Afgelopen zomer hebben Naomi en ik elkaar ontmoet tijdens de Barcelona Express. De Barcelona Express is een liftwedstrijd van Amsterdam naar Barcelona waar wij beiden in twee aparte teams meededen. We deelden onze interesses en tijdens een vervolg tripje naar Berlijn is ons nieuwe platform: Inspiratiehonk geboren. Inspiratiehonk is het platform voor vrouwen met LEF. Inspiratiehonk staat voor leven met lef, uit je comfortzone stappen om op deze manier jouw droomleven te creëren. Neem je snel een kijkje?

Liefs,
Chantal

+ There are no comments

Add yours