Icecream crazy | 11 juli


Icecream crazy | 11 juli

Hey hallo, daar ben ik weer! Het is officieel zomervakantie en dat betekent dat het voor mij bijna tijd is voor de grote verhuizing naar Hilversum! Alle spulletjes in Tilburg zijn verzameld en het verhuisbusje staat klaar. Maar voordat het zo ver is, moesten er nog wat dingetjes afgerond worden. Twee weken geleden heb ik al mijn tentamens van mijn tweede jaar IEMES succesvol afgerond, dus dat is punt één.
Volgende lifegoal wordt cum laude afstuderen owyeah. Mijn jaar als voorzitter van de studievereniging zit er ook bijna op. Iets dat ik wel ga missen hoor. Maar gelukkig heb ik mijn bestuursjaar samen met mijn lieve medebestuursleden af mogen sluiten op Wish Outdoor. Het feelgood-festival van het jaar als je het mij vraagt.
En last but definitely not least, Tilburg Fashion. De productiedagen van dit mooie event zitten er ook alweer op en wat was het een succes! Zo veel mooie collecties gezien die we vast en zeker in de toekomst nog gaan tegen komen op catwalks in Milaan en Parijs. En, weer iemand blij mogen maken met de Tilburg Fashion Award 2016. Ik heb genoeg om van na te genieten dus! Maar, geen tijd om achterover te leunen in de tuinstoel, want ik moet mijn kamertje in Hilversum gaan inrichten. Mijn bed moet geverfd worden, nieuwe spulletjes moeten aangeschaft worden en zeker niet onbelangrijk, alles moet vervoerd worden. That will be the biggest struggle. Want een echt modemeisje heeft natuurlijk veeeeel te veel spullen die allemaal mee moeten. Gelukkig heb ik Hilversum al een beetje ontdekt en ben ik daarmee tot de conclusie gekomen dat ik daar ook nog heel veel leuke spulletjes op kan doen.
Wish me luck, okay? Ik wens iedereen een fijne vakantie, met veel zon en ijsjes.
Jup, I love icecream. Niet een klein beetje, maar a lot a lot. Enjoy!

Liefs,
Studiejunkie Lisa

Blog Lisa

+ There are no comments

Add yours