Hotspots in Málaga – 7 augustus


Hotspots in Málaga – 7 augustus

Ga jij binnenkort naar Málaga? Of staat het nog op je bucketlist? Deze hotspots mogen zeker niet ontbreken op je to do list!

Brunch it

locatie: Calle Alhóndiga, 2, 29005 Málaga, Spanje of Calle Carretería, 46, 29008 Málaga, Spanje

Ben je toe aan een lekkere cappuccino die niet te sterk is of ben je toe aan verse juice? Dan is Brunch it dé plek! Een leuk hip eettentje die een modern en Scandinavische uitstraling heeft. De menukaart is heel divers, naast de brunch en lunch kaart die standaard bij Brunch it op tafel staat kan je ook het personeel vragen om de pizza kaart. Binnen biedt Brunch it verschillende belegde focaccia broodjes en croissants aan. De medewerkers leggen je graag uit wat hun specialiteiten zijn van de dag en wat voor beleg er op welk broodje zit. Mocht je trek hebben in zoetigheid, geen probleem Brunch it heeft een hele grote vitrine staan met vers gemaakte taarten.

Café Central

locatie: Plaza de la Constitución, 11, 29005 Málaga, Spanje

Wil je mensen kijken en nog een laatste zonnestraaltje meepakken voordat je geniet van je avondeten? Dan is Café Central een heel leuk restaurantje. Dit restaurant biedt gevarieerd eten aan, zoals: vis, vlees, paella en tapas. Mocht je de kaart niet helemaal begrijpen dan vertaald het personeel graag de kaart voor je en helpt je om een keuze te maken. Het restaurant is op het plein de la constitución waar het ‘s avonds gezellig druk is met mensen en straat verkopers.

Ciao

locatie: Calle Granada, 34, 29015 Málaga, Spanje

In deze straat is het ‘s avonds gezellig druk en zie je veel straatmuzikanten die muziek maken voor de restaurants. Ciao is een Italiaans restaurant waar je wel even voor in de rij moet staan. Dit druk bezochte restaurant is populair en elke avond staan mensen weer in de rij te wachten tot er een plekje vrij komt. Ben je met zijn tweeën? Dan hoef je maar circa 10 minuten te wachten, mocht je met een grotere groep zijn is de wachttijd iets langer. Wees niet bang dat je snel moet zijn met eten om weer plaats te maken voor nieuwe gasten. Je moet dan misschien wel even wachten in de rij, maar het is het wachten waard, zowel de voorgerechten, pasta’s als vers gemaakte pizza’s zijn overheerlijk!

Liefs,

Mendie

+ There are no comments

Add yours