Home sweet home Den Bosch – 14 augustus


Home sweet home Den Bosch – 14 augustus

Dag vriendjes en vriendinnnetjes. Het is alweer een tijdje geleden, maar ja wat wil je dan met zo’n druk (lees: Spaans) leven. Nu ben ik dan echt voorgoed terug in Nederland. Maar echt. En dat moet ook wel want na mijn vakantie in Zuid-Spanje met mijn lieve familie stonden er in Nederland al weer allemaal leuke dingen op me te wachten. Zoals? Vanaf 1 augustus hebben mijn vriend en ik samen een huisje! Ja, ons eigen home. En dat ook nog eens in een hele leuke stad die we allebei als ons hele leven bewonderen. Namelijk; Den Bosch.

Daarnaast heb ik ook weer een nieuwe baan aan de haak geslagen. Alweer? Si, alweer. Zo blijf je lekker aan de gang he! Dit keer niet bij een online moderedactie maar als studentassistent bij mijn huidige school. Zo ben ik student en medewerker tegelijkertijd. Hoe cool is dat?! Ik dacht dat ik alle ins en outs al wist maar dit wordt nu toch wel naar een next leveltje geholpen. Vandaag had ik mijn eerste werkdag en het voelde goed om weer terug op school te zijn, mijn thuisbasis.

Velen zullen het misschien niet geloven maar mijn school is altijd een soort tweede thuis voor me geweest. Een plek waar ik heel veel leuke dingen heb gedaan en waar ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb. Het is bijna jammer dat ik nog maar een half jaartje van deze fijne omgeving mag genieten. Daarna ga ik weer extern een stage lopen, een afstudeerstage dit keer, en een scriptie schrijven. Brrr, ik krijg al rillingen als ik eraan denk. Maar joh, dat duurt nog even! Nu zit mijn tijd vooral in het klussen van ons eigen huisje (wat klinkt dat toch leuk) en het mentaal voorbereiden op de introweek. Die is ook volgende week al maar ik zal nooit echt klaar zijn om een groep van twintig losgeslagen jong-volwassenen te begeleiden in hun eerste week van het studentenleven. Wish me luck.

Tot snel!

Liefs, Lisa

+ There are no comments

Add yours