Hoera geslaagd! | 4 juli


Hoera geslaagd! | 4 juli

Hoera! Ik ben geslaagd voor m’n MBO 4 opleiding Facilitair Leidinggevende Hospitality en Events. Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen was ik nog hard aan het leren op zolder voor mijn laatste tentamens en presentaties, maar het is allemaal gelukt!

Ook mijn broertje kreeg afgelopen week te horen of hij zijn middelbare school succesvol had afgerond. En ookal vond hij het allemaal niet zo boeiend, bij mij kwamen de herinneringen van drie jaar geleden weer naar boven. Want wat was ik toen zenuwachtig! Op het moment dat ik het verlossende telefoontje kreeg zat ik met één van mijn vriendinnen te skypen, zodat wij elkaars reactie konden zien op het moment dat we gebeld werden. Ik zal dit nooit vergeten.

Maar mijn vakantie is dan nu wel eindelijk begonnen, helaas zit het weer nog niet echt mee, van zonder jas lopen in de zon, naar in m’n winterjas met stromende regen. Hopelijk hebben we nog wel wat te goed, anders verbrand ik sowieso op vakantie. Ik moet nog even wachten, maar over zeven weken zit ik in het zonnige Kreta, Griekenland. En wat heb ik hier ontzetten veel zin in. Dus als iemand nog tips heeft betreft hotspots, activiteiten etc. ze zijn meer dan welkom .

De komende weken vermaak ik mij in ieder geval uitstekend want vanaf 11 juli werk ik voor vier weken fulltime op de digitale backoffice van een inzameling en recyclingbedrijf in Noord-Holland. Goed voor m’n CV en ervaring, wie weet levert het nog iets op. En naast de ervaring verdient het natuurlijk ook even lekker.

Wat doen jullie deze zomervakantie? Op vakantie gaan of ook werken? Laat me weten via een comment onder deze blog of via onze social media!

Liefs,
Mendie

Mendie

+ There are no comments

Add yours