Hiep hiep hoera, 27 jaar – 6 februari


Hiep hiep hoera, 27 jaar – 6 februari

Alweer even geleden kreeg ik een super leuk berichtje in mijn mailbox met de vraag of ik interesse had in een interview voor de krant. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. JA, dat vind ik super leuk! Niet veel later was het zo ver en ik moet toegeven, ik was toch wel een beetje zenuwachtig. Samen met Rosa, een van de eerste Studiejunkies die ik ben gaan begeleiden, werd ik geïnterviewd over Studiejunkies. Hoe zenuwachtig ik ook was, het was een super leuk gesprek! Maar bij een interview horen natuurlijk ook… foto’s en dus werd er gister een heuse fotoshoot georganiseerd bij mij thuis.

Rosa kwam ’s avonds zodat we haar verslag voor haar studie konden bekijken en terwijl wij haar verslag aan het bespreken waren, werd er ondertussen gefotografeerd. We kregen de opdracht om serieus naar elkaar te kijken, maar op de een of andere manier wilde dat niet héél erg goed lukken. Uiteindelijk had de fotograaf de geschikte foto en al hebben we deze al in het klein kunnen zien, ben ik reuze benieuwd naar het resultaat.

In de tussentijd ben ik ook nog jarig geweest. Op 3 februari heb ik 27 kaarsjes uit mogen blazen en dat hebben we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. ’s Ochtends werd ik al verrast op mijn werk met een versierd bureau en ’s avonds kwam de familie langs om mijn verjaardag te vieren, dat was super super gezellig. Ken je dat, dat mensen dan gaan vragen: “En, voel je je jarig?”. Ik vond dat altijd maar een rare vraag, maar dit keer (ik denk voor het eerst) voelde ik me echt echt jarig! Maar ook afgelopen zaterdag was het feest. Mijn beste vriendinnetjes kwamen langs en daarna hebben we het uitgebreid gevierd in de stad. Afgelopen zondag? Die is in een roes voorbij gegaan, maarja, ik ben dan ook geen 18 meer…..

Liefs,

Kirsten

+ There are no comments

Add yours