Goodmorning Campers! Goodmorning staff! – 26 juni


Goodmorning Campers! Goodmorning staff! – 26 juni

Gooooooooooooooooooooooooooooood morning Campers!
Goodmorning staff!

Stipt om half 8, wekt mijn baas alle kinderen en uiteraard ook alle staffleden. Meestal ga ik zelf zeven uur mijn bed uit om eerst nog even de paarden te voeren. Half 8 is het namelijk tijd voor morningdances. Irritante Engelse goedemorgen liedjes klinken door de speakers om vervolgens te dansen op YMCA met 190 kinderen om je heen.

Om 8 uur zit iedereen aan het Amerikaanse ontbijt. De broodjes ei/bacon, bagels en vooral de donuts vliegen je om je oren. Vergeet vooral de honderden soorten cereal niet. Muesli, cruesli, granola, kellogs, pindakaas, chocola, je ziet het allemaal! Na ontbijt ga ik even douchen en mogen de kinderen hun hut schoonmaken. De kinderen hebben tot 12 uur verschillende activiteiten waarvan ik het paardrijden begeleid.

Om 12 uur lunchen we met zijn allen in de kantine en hebben we een rustperiode van een uur waarin iedereen verplicht zijn rust moet pakken. Aangezien ik hier redelijk goed slaap en een vast dagritme heb, heb ik deze gelukkig niet nodig. Na rustperiode heb ik weer een lesje paardrijden en help ik daarna mee met andere activiteiten.

Om 6 uur eten we met zijn allen weer in de kantine. Hamburgers, wraps, pasta, pizza en vergeet vooral de toetjes niet! Oreocake, oreo-ijs, cheesecake, woopies en alles wat je ook maar kan bedenken. Ze kunnen hier zeker nog iets leren van gezonde voeding.

Het leuke aan Amerika vind ik tot nu toe dat ik met sporten in aanraking kom wat ik nooit eerder had gedaan. Ik speel de hele week al verschillende potjes honkbal en basketbal. Daarnaast rijd ik de hele week al paard op een westernzadel en heb ik van de week zelfs geschoten met een echt geweer! Kortom, ik hou het hier nog wel eventjes vol!

Liefs,

Chantal

+ There are no comments

Add yours