Geen tijd voor Netflix – 6 maart


Geen tijd voor Netflix – 6 maart

Laat me een ding voorop stellen, wat ik ga vertellen is ab-so-luut niet bedoeld als klagen, in tegendeel zelfs. Maar wanneer je zo’n 60 tot 80 uur werkt in de week dan blijft er weinig tijd over. Want naast mijn baan als content marketeer en natuurlijk Studiejunkies, probeer ik ook nog een aantal avonden in de week de fitgirl in mij naar boven te halen in de sportschool. Ik herhaal, ik probeer.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, en ik krijg al helemáál energie en voldoening van mijn werk voor Studiejunkies. Maar door die drukte schieten er nog wel eens andere dingen bij in. Zo blijft er soms weinig tijd over voor mijn vrienden en vriendinnen en dus probeer ik zo vaak mogelijk best friend dates in te plannen en ga ik vaak uit eten of lunchen in de stad. Laatst ging ik bijvoorbeeld naar het concert van The Weeknd met vooraf een uitgebreid luxe diner en komende vrijdag ga ik naar de film Moonlight in Het Filmhuis. Ook een avondje pizza en pasta eten voor weinig bij Happy Italy met een vriendinnetje en haar zoontje sla ik zéker niet over. Toch zijn er ook vaak genoeg momenten dat ik helaas moet zeggen dat ik geen tijd heb, omdat ik nog te veel werk heb liggen en deadlines die ik echt niet mag missen. Andere momenten skip ik deze deadlines en ga ik liever een avondje stappen of koop ik tickets voor het concert van Bruno Mars (jaaaaaa, zin in!). Hierdoor komt het wel eens voor dat er stapels brieven blijven liggen met een achterstallige administratie tot gevolg.

Oke, dat was een heel leerzaam moment en vanaf nu laat ik dat dus ook niet meer gebeuren. It only happened once, I promise. Wat er ook nog wel eens bij in schiet? Het huishouden en dan vooral koken. Want hallo, thuisbezorgd.nl. Ook wat dat betreft heb ik mij voorgenomen om meer zelf in de keuken te gaan staan. Afgelopen zaterdag heb ik daar het startsein voor gegeven. Met heerlijke Jamaicaanse pasteitjes tot gevolg, dit werd ook thuis zeer gewaardeerd, je weet immers wat ze zeggen: “liefde gaat door de maag”.

Liefs,

Kirsten

+ There are no comments

Add yours