From Jamaica to the world – 14 november


From Jamaica to the world – 14 november

Brrrrrrrrrrr…… vinden jullie het ook zo koud? Het is inmiddels half november en de winter is nu echt wel aan het beginnen als je het mij vraagt. Zelf heb ik niet zoveel met de winter. Ik vind het veel te koud en donker. Wat ik wel leuk vind aan november is Sint Maarten en de intocht van Sinterklaas.

Helaas heb ik dit allemaal moeten missen dit jaar want ik ben op vakantie. Even weg van de kou en de regen. Afgelopen juni ben ik natuurlijk al naar Curacao geweest, maar dit keer ben ik op Jamaica.

Even lekker genieten van het mooie weer, lekker naar het strand en chillen bij het zwembad. Wat wil je nog meer? Nou, natuurlijk ook wat van het eiland zien!

Dus naast het drinken van cocktails staan er ook een aantal excursies op het programma. Wanneer je op Jamaica bent moet je natuurlijk in Kingston zijn geweest, dit staat ook zeker hoog op het prioriteitenlijstje. In mijn volgende blog zal ik hier alles over vertellen.

Nu het toch steeds kouder wordt, is het ook tijd voor een nieuwe garderobe! Heb jij onze collectie sweaters al bekeken? Klik hier voor de hele collectie. Onze sweaters zijn al te koop vanaf €29,95 en het verzenden, dat is bij ons helemaal gratis!!

Tot snel!

Liefs,

Kirsten

+ There are no comments

Add yours