Eerste weken op het Hbo – 21 november


Eerste weken op het Hbo – 21 november

Het eerste blok is nu afgelopen. Ik kan terugkijken op negen weken die goed zijn verlopen.

De eerste vier weken heb ik twee vakken gevolgd, namelijk beeldtaal en communicatie & merk. De laatste vier weken heb ik de vakken “Professionele schriftelijke communicatie” en “marketingcommunicatie” gevolgd. De laatste week heb ik samen met mijn projectgroep de hele week geknald om vrijdag een succesvolle expositie af te ronden voor ons project voor KLM.

Voor het project moesten wij een app, social video, journalistiek artikel en activatie maken voor KLM. Hiervoor moesten wij verschillende analyses maken van concurrenten van KLM. Een heel leerzaam project waar je de theorie toepast in de praktijk en leert samenwerken in teamverband.

De vakken die ik tijdens deze acht weken heb gevolgd heb ik allemaal gehaald en veel van geleerd. Zo leerde ik bij professionele schriftelijke communicatie hoe ik een persbericht moet schrijven, een advertentietekst en een activerende tekst om bijvoorbeeld donateurs te werven. Dit is moeilijker dan ik in eerste instantie dacht, omdat je allemaal verschillende structuren moet hanteren en moet toepassen.

Na deze eerste acht weken heb ik een goed beeld gekregen van de opleiding en ben ik nog gemotiveerder om mijn studie voort te zetten. Alles wat ik leer vind ik super interessant en kan ik zelfs toepassen in mijn eigen blog. Kortom een studie die bij mij past en waar ik zeker nog niet genoeg van krijg.

Ondertussen ben ik ook elke week een nieuw artikel aan het uploaden op mijn eigen blog! Ben je benieuwd? Ga dan snel naar wwww.mendiewijker.nl

 

Liefs,

Mendie

+ There are no comments

Add yours