De eerste vijf maanden stage zitten erop – 13 februari


De eerste vijf maanden stage zitten erop – 13 februari

De eerste vijf maanden van mijn stage zitten erop! Ondanks dat ik in augustus nog opzag tegen de tien maanden, gaat de tijd nu eigenlijk veel en veel te snel! Er is binnen mijn stageplaats zoveel te zien en te leren dat ik bijna bang ben dat ik het niet allemaal in de laatste vijf maanden kan meemaken!  Ik heb dus voor de komende maanden een strakke planning gemaakt en heb super veel zin in de laatste vijf maanden van mijn stage!

Opgeladen

De reden dat ik helemaal klaar ben voor de laatste vijf maanden komt niet alleen omdat ik weet dat er veel leuke een leerzame momenten aankomen, maar vooral omdat ik een paar dagen in Lissabon ben geweest en daar helemaal ben opgeladen. Toen een vriendin mij een paar maanden terug vroeg of ik met haar een stedentripje wilde doen, kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen! We hadden goedkope tickets naar Lissabon gezien en aangezien wij daar allebei nog niet geweest waren, was de keuze snel gemaakt.

Lissabon

We vlogen al erg vroeg, maar toen de zon ons bij aankomst tegemoet scheen, was mijn moeheid plots verdwenen. Heerlijk om in een nieuwe stad te ontwaken terwijl de zon op je gezicht schijnt. Bij het guesthouse die wij hadden geboekt, kregen wij een uitgebreide uitleg over alle highlights en hoe wij daar het beste konden komen. Vervolgens zijn wij gelijk op pad gegaan en hebben we wandelend de stad verkent, op een terrasje geluncht met een heerlijke salade en vooral veel wijntjes gedronken. En dat allemaal in een t-shirtje, heeeeeeerlijk!

Genieten

Lissabon is gebouwd op zeven heuvels, heeft fantastische kastelen en staat ook bekend om zijn streetart. We hebben dan ook verschillende kastelen bezocht waarbij je een prachtig uitzicht had over de hele stad. We hebben gezellige terrasjes bezocht, heerlijk gegeten, veel wijntjes gedronken en vooral genoten van het heerlijke weer! Ik blijf mij iedere keer weer verbazen dat de zon zoveel met iemand zijn humeur kan doen. Ik ben weer helemaal opgeladen en klaar voor de laatste vijf maanden! Maar eerst nog even aftellen tot New York.

Liefs,
Chantal

+ There are no comments

Add yours