Druk druk druk | 18 juli


Druk druk druk | 18 juli

Het is weer mijn beurt om jullie te vermaken met een blog. Nee, vandaag schrijf ik niets over dromen. Ik schrijf over wat de afgelopen vier weken hebben afgespeeld en dat is wel erg veel!
De afgelopen weken waren hectisch, maar leuk en leerzaam.
Nu ik terug denk, om te kunnen vertellen wat ik allemaal heb gedaan, kom ik erachter dat ik vrij weinig in mijn agenda heb genoteerd. Dit is dus weer een les voor mij, om meer in mijn agenda te schrijven. Ik zal mijn best doen om jullie een beetje mee te nemen wat er achter de schermen afspeelt.

Even een paar punten, anders vergeet ik het weer: Crew, uitje, vloggen, fotoshoot, hoesjes/snapbacks/stickers/zomercollectie, mixstarz, promo filmpje, stagiaire, acties.
Voor het gemak houden we het chronologisch, zodat mijn blog te lezen is, want zoals sommige van jullie wel weten, is dat ik vaak door elkaar praat en dat stukjes in de juiste volgorde geplaatst moeten worden.

Crew: tien weken geleden begonnen we met het uitbreiden van onze crew. Al heel snel stroomden de aanmeldingen binnen. Nadat we alles duidelijk hadden gemaakt vielen er ook een aantal mensen af. Niet omdat wij zeiden dat ze niet mee mochten doen, maar omdat zij dachten dat ze zelf niet in onze crew zouden passen. Toen we eenmaal een crew bij elkaar hadden, zijn we begonnen met het maken van foto’s. Tot onze spijt moesten de foto’s opnieuw worden gemaakt. Daarom planden we voor twee weken later een afspraak in bij onze vaste fotograaf Douwe van Gotspe Design.  Dit zou perfect uitkomen met de levertijd van de telefoonhoesjes, nieuwe snapbacks en stickers.

Twee dagen gingen voorbij en we ontvingen de hoesjes. Helaas voor ons waren deze niet juist geproduceerd en moesten we wachten op de volgende zending. “Shit, als dat maar goed gaat komen” was de eerste reactie die in mij op kwam. Vijf dagen later stapten twee mensen uit de crew, waarvan eentje ons Studiejunkies gezicht was. Dit was balen, want de shoot stond al gepland over zeven dagen. De snapbacks waren uitgesteld en werden drie dagen voor de shoot geleverd. Dit zorgde voor een chaos momentje binnen Studiejunkies.

Pluspuntje van de week was het plaatsen van een stagiaire bij wellnessdeluxe.com (website under construction) en twee nieuwe contacten voor het mogelijk plaatsen van nieuwe stagiaires. Sidenote: Studiejunkies brengt ook gemotiveerde bedrijven en stagiaires bij elkaar, waarbij Studiejunkies het papierwerk en feedback overneemt van het bedrijf.

Nog zes dagen te gaan en we hebben nog geen nieuwe gezichten voor Studiejunkies, maar toen kwam het juiste meisje op ons pad, Danielle Ooms! Zij heeft zin in de activiteiten die wij doen, dit komt misschien ook door haar media opleiding die zij volgt aan de hva.

Nog vier dagen tot de shoot en wie komt daar opeens om de hoek?! Het meisje dat ik een keer aansprak in de Mojo’s in Alkmaar, de meiden voor de shoot zijn compleet. De jongens hebben we dan ook compleet! Danny (aka Boan, check zijn clip hier) vindt zulke dingetjes altijd wel leuk. Hij heeft ook geholpen bij onze eerste shoot. Nu is het wachten op de hoesjes en snapbacks! En yep, gelukkig! Ze zijn binnen gekomen precies één dag voor de shoot van de zomercollectie! Tijdens de shoot voor de zomercollectie vond een van de meiden die hebben meegeholpen met de shoot, Steffie, het concept van Studiejunkies zo vet dat ze zat na te denken wat zij voor ons kan betekenen. Vloggen! Steffie kwam met het idee dat zij voor ons wil gaan vloggen. Een vet idee!  Volgende stap is afspreken en bedenken wat en hoe we dit gaan invullen. Dus stay tuned! Abonneer je nu alvast op ons YouTube kanaal!

Op weg naar de afspraak dwaalden mijn gedachten af naar leuke acties voor Studiejunkies totdat: BOEM. Mensen voor mij trapten op hun rem en ik was te laat met reageren, auto total loss, niet dat het in elkaar is gedeukt, maar financieel total loss.  Nu op zoek naar een andere auto, welke auto het geworden is vertel ik over vier weken. Waar dacht ik aan? Nou ik dacht aan acties zoals een promo filmpje, een co-op met mixstarz en een crew uitje. Dus houd onze social media in de gaten voor de leuke ontwikkelingen!

Oja, heeft jouw bedrijf waar je werkt nog een stagiair(e) nodig of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan weet je waar je moet zijn! In mijn volgende blog zal ik meer vertellen over het zakelijke gedeelte van Studiejunkies en waar we voor staan.

Delen, liken en doorvertellen is welkom en wordt gewaardeerd.

Groetjes,
Regilio

StudiejunkieRegilio

 

 

+ There are no comments

Add yours