Elke dag lunchen met taart – 19 juni


Elke dag lunchen met taart – 19 juni

De stad in om te lunchen, ‘s avonds een bittergarnituurtje, een zonnige dag afsluiten met een ijsje. Ja hoor, count me in! Tenminste, tot voor kort. Want afgelopen april was het zover. Met de zomer in het vooruitzicht vond ik dat het tijd was voor een verandering. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van al dat lekkere eten en de gezelligheid die er doorgaans bij komt kijken. Maar ik was toe aan iets anders. Meer structuur, meer gezonde voeding en voornamelijk voedzamer eten.

Bijna elke dag had ik last van buikkrampen en honger op kantoor en geloof mij, dat bevorderd niet bepaald de prestaties tijdens een drukke werkdag. Daarna nog even lekker sporten? Ik was steeds vaker sjaak afhaak. Dat moest anders! En dus besloot ik mij in te schrijven voor Personal Body Plan. Het begon met een lange vragenlijst, een eerste meting en weging en toen afwachten tot mijn plan begon.

23 april opende ik mijn app en zag mijn voedingsplan en trainingsschema. Toegegeven, mijn eerste reactie was: wow, wat een hoop informatie! Het duurde dan ook een week voor ik doorhad hoe alles precies zat. Maar inmiddels, 58 dagen later ben ik nog altijd blij dat ik me heb ingeschreven! De resultaten zijn er ook zeker en dat motiveert. Naast de kilo’s en de centimeters die ik ben verloren, heb ik ook afscheid genomen van de buikpijn en het honger gevoel.

En raad eens? In plaats van crackers eet ik nu elke dag bananencake, brownies of kwarktaart als lunch. En ‘s avonds? Een broodje shoarma of een cheeseburger burrito gaat er wel in (jaja allemaal voedzame en gezondere versies). Oké, toegegeven de trainingen zijn niet elke keer het favoriete onderdeel van m’n to-do lijstje maar als ik dan de avond afsluit met een (zelf gemaakt) ijsje maakt dat alles weer goed.

Liefs,

Kirsten

+ There are no comments

Add yours