Christmas special – 26 december


Christmas special – 26 december

‘T is weer tijd om Kerst te vieren tralalalala lalalala! Wat is Kerst toch altijd gezellig he? Helaas (weer) geen witte Kerst dit jaar maar dat mag de pret niet drukken. Wat doen jullie zoal met Kerst? Ik ben vooral heel gezellig met vrienden en familie bij elkaar, zo ook dit jaar. Kerstavond begon bij ons met een mooi versierde kerstboom met niet alleen slingers en kerstballen, maar ook cadeautjes. Woeh! Op het moment dat je al die cadeautjes ziet ben je toch net een klein kind zo blij. Na een voldane avond is het uiteraard tijd voor een megaslechte kerstfilm. Maar ach, wat maakt het uit, het is Kerst!

De eerste Kerstdag hebben we lekker uitgebreid met het gezinnetje ontbeten om daarna onze Kersttraditie voort te zetten. Mijn vader heeft namelijk de traditie in het leven geroepen dat we op Eerste Kerstdag onze kinderfilmpjes terug kijken. Wat zijn dat hoor ik je denken? Nou, mijn vader heeft van mij en mijn zusje van kleins af aan allemaal filmpjes opgenomen die we eigenlijk nooooooit meer terugzien. Behalve met Kerst dus, superleuk, een dag aan filmmateriaal en succes gegarandeerd!

Tijdens Kerst moet je ook minstens een keer uit eten zijn geweest, so we did! Gezellig allemaal opgedoft naar een restaurant en ons buikje lekker vol en rond eten.

En vandaag, vandaag gaan we lekker gourmetten. Ook zo lekker cliché.

Morgen is het dan helaas al geen Kerst meer maar dan is het nog maar een jaar wachten tot we weer met z’n allen leuke, Jingle Bell-liedjes mee mogen zingen. Komt wel goed dus.

Merry Christmas everyone!

Liefs,

Lisa

+ There are no comments

Add yours