Blog Lisa | 13 juni


Blog Lisa | 13 juni

Positief, ambitieus en een enorme levensgenieter. Dat ben ik. En ohja, een enorme fashionista. Is het handig als ik nog iets meer over mezelf vertel voordat ik voor jullie ga bloggen?

Vooruit dan. Mijn naam is Lisa Theunissen en ik ben 20 jaar. Op het moment studeer ik in Tilburg; Commerciële Economie – International Event, Music and Entertainment Studies (ja ik weet het, hou het maar op IEMES). Dit doe ik met veel plezier!

Naast de Studiejunkie uithangen hou ik me vooral veel bezig met mode. Hier wil ik in de toekomst ook zeker iets mee gaan doen. Misschien weddingplanner in Dubai? Dream big, right? Oke, dit is iets voor later. Wat doe ik nu allemaal? Veel. Best wel erg veel. Ik ben voorzitter van onze studievereniging, productieassistente bij Tilburg Fashion en daarnaast ook nog raadslid bij de Studentenraad van Tilburg. Maar ach, ruimte genoeg voor Studiejunkies waar ik onder andere ga assisteren bij fotoshoots. Weer die mode he. Gelukkig is het schooljaar bijna voorbij en dat betekent ook dat de drukte wat mindert en dat ik weer “Halloooo” tegen mijn vrijheid kan zeggen. Maar, dat wil niet zeggen dat ik dan stil ga zitten. Vanaf augustus ga ik namelijk stage lopen bij Amsterdam Dance Event. Nice toch? Enne, daarna wil ik in Spanje studeren. Kortom, genoeg om over te vertellen! Lijkt het je leuk om mij tijdens deze avonturen te volgen? Dat kan via Studiejunkies en mijn website. Tot snel.

Liefs,

Studiejunkie Lisa

Studiejunkie Lisa

+ There are no comments

Add yours