Blog 25 de laatste blog van Lisa – 30 juli


Blog 25 de laatste blog van Lisa – 30 juli

Zoooo, dag vriendjes en vriendinnetjes! Dat is een tijdje geleden. Hebben jullie het ook zo warm? Nou, vast niet zo warm als ik in het magazijn van mijn zomerbaantje. Ik durf te wedden dat we ruim boven de 40C zitten. Hallo arbodienst?! Maar goed, alles komt goed. Deze meid is deze zomer hard aan het werk want voor al die vakanties moet natuurlijk geld verdiend worden en niet te vergeten, voor de pre-master! Ja juist, ik ben een tijdje geleden afgestudeerd hallelujah! Daarna ben ik nog een keer op vakantie geweest, dit keer naar het mooie Griekenland samen met de boyfriend. Dat was echt een weekje optimaal genieten, het leek wel een honeymoon! Maar nu gaat deze gekke troela dus ook nog verder studeren aan de universiteit. Aan de ene kant heel veel zin in maar aan de andere kant ben ik hier zo niet aan toe. Ik wil mijn vrijheid! Toevallig vanochtend met een oude bekende een rondje over de campus gemaakt als kleine introductie. Wat een totaal andere wereld is dat zeg, dat maakt het allemaal nog fascinerender en nog spannender. Nog maar een paar weekjes afwachten..

Dan is er nog een leuk nieuwtje waarom deze chica extra hard werkt deze zomer. Ik heb een auto gekocht! En niet zomaar eentje; mijn droom autootje sinds jaaaaren. Ben jij benieuwd welke? Volg me dan op Instagram @lisatheunissen en find out! Nou oke vooruit, het is een Mazda MX-5. Nu hoor ik ook bij de Mazda-familie! Over een paar weekjes vindt er zelfs al een evenement plaats in Sevenum waar al deze leuke autootjes bij elkaar komen en samen gaan touren. Hoe leuk is dat?! Een ding is zeker, mijn vriend en ik gaan heel veel plezier en geluksmomentjes aan deze auto beleven. Viva la vida!

Tot slot heb ik nog een laatste mededeling, misschien van iets minder leuke aard. Namelijk; dit zal mijn laatste blog voor voorlopig zijn. Nu ik me weer helemaal in het drukke studeerleven ga storten moeten er toch keuzes gemaakt worden. Dus lieve amigos, hopelijk hebben jullie genoten van mijn verhalen en heb ik jullie mogen inspireren om zelf ook heel veel leuke dingen in je leven te ondernemen. Mocht je ooit in contact willen komen kan dat natuurlijk altijd.

Voor nu, bedankt en veel liefs,
Studiejunkie Lisa

 

+ There are no comments

Add yours