Het begin van een winterdip – 30 oktober


Het begin van een winterdip – 30 oktober

30 oktober 18.30 uur
Het is alweer vroeg donker buiten. De kaarsjes gaan aan en het dekentje wordt er weer bij gepakt op de bank. Het is koud. Donker en koud, de winter komt steeds dichterbij en eerlijk gezegd, ik vind het helemaal niks!

Natuurlijk zijn kaarsjes gezellig en is het lekker knus, zo saampjes op de bank met een kopje thee of beter nog, warme chocolademelk met slagroom. Geef mij maar de zomer. De zon en de lange avonden, lekker vertoeven op terrasjes met vrienden en familie.

Ik begin dan ook steeds beter te begrijpen waarom ik in deze periode altijd op vakantie ga. Weg van de kou en de regen! Even een flinke stoot vitamine D en dan kan ik er weer tegenaan. Helaas zit er geen vakantie in dit keer want er moet ook gewerkt worden. Dus is het aan mijzelf om er toch wat van te maken om te voorkomen dat ik alleen nog maar onder mijn dekentje op de bank geplakt zit.

Hoe ik dit doe? Een extra avond naar de sportschool, een wellnesdagje met een vriendinnetje, gezellig naar de bioscoop of heerlijk borrelen en uiteten in de stad. En dan af en toe even helemaal niks en lekker een boek lezen. Niet te vergeten mijn gezonde en o-zo-heerlijke smoothies voor een extra vitaminebommetje. Zo kom ik deze winter wel door!

Liefs,
Kirsten

+ There are no comments

Add yours