Het begin van 2018 – 9 januari


Het begin van 2018 – 9 januari

A happy 2018 everyone! Weet je wel al die mensen die in 2000 geboren zijn? Klinkt piepjong he? DIE MENSEN WORDEN DIT JAAR VOLWASSEN. Nu voel je maar vast oud ja.

Hoe hebben jullie al je feestdagen doorgevierd? Hier werd eerst met Kerst heel veel gegeten uiteraard, en daarna weer op een andere locatie. Mijn lieve familie kwam naar Den Bosch en zo hebben we gezellig met z’n allen Kerst gevierd in ons eigen huisje. Inclusief wandelingetjes op kerstmarkten en in kerken, warme chocomel met slagroom, spelletjes en glühwein. En natuurlijk foute kerstfilms.

Oud en Nieuw hebben we voor de laatste keer bij mijn ‘thuis’ gevierd, wederom met de hele familie(s). Waarom? Nou, papa en mama gaan verhuizen. Na 22 jaar in hetzelfde huis thuiskomen moet ik langzaamaan afscheid gaan nemen van mijn ‘homebase’. Nu scheelt het dat ik al mijn eigen huisje heb samen met Marvin en dat papa en mama het inruilen voor een mooi vakantieadres in Zuid-Spanje. Ja ja, je leest het goed. Nadat ik het goede voorbeeld heb gegeven vertrekken mijn ouders nu ook naar de warme Zuiderzon! Ik geef ze groot gelijk. Dit bijzonder sentimentele moment werd in 2017 goed afgesloten met een mooie vuurwerkshow in het dorp.

In de tussentijd ben ik ook nog bij mijn knappe, hilarische zusje in Arnhem geweest, waar zij op kamers woont. Binnen een paar uur konden we samen winkelen, terrassen, eten, naar de film en dat allemaal nog een keer. Was dus een gezellig dagje! Gisteren zijn Marvin en ik nog een goed stuk gaan wandelen in de Duinen, het zonnetje scheen!

En mijn vooruitzichten voor het nieuwe jaar? Alleen deze maand al sluit ik mijn studie af en ga ik nog naar de musical de Lion King. Daarna kan het afstuderen beginnen! 2018 wordt voor mij het jaar waarin ik voor het eerst op wintersport ga, wie weet wel cum laude ga afstuderen (ja, het kan nog steeds), misschien nog wel een master ga doen of zelfs mijn eigen bedrijfje ga beginnen. En natuurlijk nog een paar keer lekker op vakantie ga naar het warme weer. Benieuwd wat ik aan het eind van 2018 allemaal bereikt heb maar vooral gewoon veel zin in. 2018, let’s do this.

+ There are no comments

Add yours